; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Capatos si dinescu_7400

FOTO. Dan Capatos, invitatul lui Dinescu la „Politică şi delicateţuri” de pe TVR 1

16 December 2016

Dan Capatos este invitatul lui Mircea Dinescu la „Politică şi delicateţuri', duminica aceasta, de la 15.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+.

[Not a valid template]

După ce săptămâna trecută inventa cârnaţii cu portocală, de această dată gazda prepară varză… împănată cu slăninuţă, cârnăciori afumaţi şi pastramă de gâscă. Iar dacă ideea de a găuri o varză şi a o umple cu tot felul de bunătăţi vă poate părea uimitoare, modul în care poetul face găurile în varză este cel puţin inedit:

„M-am gândit la ce ar face preşedintele Iohannis în locul meu. Orice neamţ serios îşi ia bormaşina din cui şi acţionează', mărturiseşte amuzat Dinescu. La rândul său, invitatul intră în joc, întărind: „Metoda de preparare este demnă de România lucrului bine făcut'.

Găurită cu bormaşina, împănată cu bunătăţi şi stropită cu vin, varza este băgată la cuptor, iar Dinescu şi Capatos merg în cramă să pună ţara la cale, întrerupţi fiind doar de muzica tarafului George Ness. Şi pentru că se apropie 22 decembrie, Dinescu rememorează acele momente de maximă intensitate şi îi povesteşte invitatului său întâmplări trăite atunci.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole:

Ana Ularu gătește alături de Dinescu, duminică, la „Politică şi delicateţuri'

Gabi Szabo aleargă după… gustul perfect, la „Politică şi delicateţuri'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare