; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Horia Brenciu filmari x factor 2016 (2)

FOTO| Cum se relaxează Horia Brenciu în pauzele de la filmările pentru „X Factor”

07 September 2016

Vineri, 9 septembrie, începe noul sezon „X Factor', pe care Antena 1 l-a programat de la ora 20.30. La filmări, Horia Brenciu, unul dintre jurații show-ului de voce, se relaxează ascultând muzică. De altfel, el a avut grijă să își aducă în cabină și câteva instrumente muzicale, de la un pian, la tobe sau o chitară, tocmai pentru a putea repeta ori de câte ori simte nevoia. „Muzica… e hrana mea', a ținut să explice Horia.

Horia Brenciu filmari x factor 2016 (2)

Nu e niciun secret faptul că Horia Brenciu nu poate trăi fără muzică. Și pentru că pauzele de filmare sunt ocazie de odihnă și relaxare, pentru Horia Brenciu acestea au de-a face cu muzica. Juratul de la „X Factor' și-a amenajat cabina pentru zilele de audiții ale celui de-al șaselea sezon de la Antena 1 astfel încât să aibă parte de tot confortul.

Unul din lucrurile care îl relaxează este să asculte muzică pe vinil. Așa se face că în cabina sa și-au făcut loc pe perioada filmărilor o serie de viniluri cu muzică veche sau jazz, care în scurt timp au devenit o delectare pentru toți cei care îi călcau pragul cabinei.

[Not a valid template]

Între timp, pasiunea lui i-a atins și pe ceilalți jurați, Delia fiind și ea încântată de această experiență.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare