; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Cum s-au distrat vedetele la ziua lui Alex Velea

18 May 2012

Anul acesta, Alex Velea (care a împlinit pe 13 mai 28 de ani) şi-a sărbătorit ziua de naştere timp de trei zile şi trei nopţi. Sâmbătă, 12 mai, gaşca de la HaHaHa Production i-a pregătit o petrecere surpriză la un grătar în aer liber, însă Alex a dorit să-şi strângă toţi prietenii la o mega petrecere. Astfel, miercuri seara, la un restaurant din Bucureşti, s-au adunat nu mai puţin de 150 de persoane care i-au urat La mulţi ani!' artistului.

Ziua mea a fost duminică, dar am ales să o sărbătoresc miercuri, pentru că aşa e la noi artiştii, în weekend muncim, în cursul săptămânii petrecem', a declarat cântăreţul.

De pe lista de invitaţi nu au lipsit Smiley şi Laura Cosoi, Andreea Bănică şi Lucian Mitrea, ei fiind şi naşii de cununie ai lui Alex, CRBL şi soţia lui Elena, familia şi, desigur, toţi prietenii de la HaHaHa Production. Tonul petrecerii a fost dat de Alex şi dansatorii lui care au încins repede atmosfera. Tortul de la ziua lui Alex a fost în formă de valiză cu bani şi a fost o surpriză din partea soţiei sale, Ana.

andreea-banica-party-alex-velea-la-jubile-the-ballroom

Picture 1 of 4

Andreea Bănică

Cel mai recent videoclip al lui Alex, Când noaptea vine', a putut fi vizionat chiar şi la petrecere.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare