; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pavel bartos

FOTO. Cum s-a văzut gala Premiilor TVmania pe Facebook

23 November 2016

Aseară, Le Chateau a fost plin de vedete cu ocazia celei de-a 15-a ediţii a Premiilor TVmania prezentate de TV1000 – singurele premii de televiziune ale publicului din România. Ca de obicei, maestrul de ceremonii a fost Marius Florea Vizante, care a prezentat gala alături de Irina Teodorescu, după un scenariu realizat cu ajutorul lui Dan Teodorescu (Taxi).

Tema serii a fost cum va arăta revista „TVmania', televiziunea și vedetele micului ecran în general peste 30 de ani, iar viitorul, nu prea roz, a fost ilustrat cu umor de cei doi actori aflați pe scenă, care s-au prezentat drept futurologi: „noi suntem – cum ar fi o combinație între Carmen Hara și Moise Guran: ghicim viitorul pe toate părțile!'.

Invitați, nominalizați, premiați, dar și cei care ne-au fost alături și au urcat pe scenă pentru a înmâna trofeele s-au distrat cu toții. Iar starea de bine s-a prelungit și pe conturile de Facebook.

horia-brenciu-premiile-tvmania-2016

Abia ce s-a terminat gala, că Horia Brenciu a și intrat în direct pe contul său să le împărtășească fanilor vestea că a câștigat la categora „cel mai bun jurat': „Nu știu cum și nu știu de ce, dar anul ăsta am fost votat «cel mai bun jurat». Habar n-am ce se va întâmpla anul viitor, drept pentru care, mă bucur acum de clipa asta, de gândurile voastre și de acest premiu! Vă mulțumesc tuturor! O noapte faină, dragilor! 🙂 #tvmania #jurat #celmaibunjurat'.

andrei-aradits

Și colegul lui de televiziune, Andrei Aradits, a fost la fel de rapid: „Am luat preeemiuuu!! Mulțumim ❤ Te cunosc de undeva TV Mania'. Și s-a și „chinuit' un pic pentru fotografie, dacă vi se pare că e Jack Nicholson în „Strălucirea', vă înșelați, e Andrei Aradits uitându-se prin noul trofeu.

pavel-bartos

Pavel Bartoș a așteptat dimineața, dar asta numai pentru că la gală a fost mai ceva ca argintul viu. „Pur și simplu, onorat! «Cel mai bun prezentator» și «Cel mai bun talent show» – «Vocea României» la Premiile TV Mania 2016! Mulțumesc și mulțumim! V-am pupat!', a scris Bartoș pe Facebook.

omid-ghannadi

Echipa celui mai bun reality show, „Visuri la cheie' a fost aproape în întregime la gală, numai Dragoș Bucur a lipsit. „Muncitorii' însă au fost alturi de noi și s-au bucurat de premiu. „#visurilacheie cel mai bun reality show! Mulțumesc mult tuturor din echipă!', a scris Omid Ghannadi pe Facebook.

chef-florin-dumitrescu

Cea mai mare și mai veselă gașcă a fost cea a chefilor „la cuțite'. Au venit „in corpore' și au plecat cu trofeul pentru „cea mai bună emisune culinară'. Pentru că «Chefi la cuțite» a fost cea mai bună emisiune culinară din 2016 J vă mulțumim!', a scris chef Florin Dumitrescu, preluând postarea de pe contul oficial „Chefi la cuțite': „«Chefi la cuțite» a câștigat premiul TVmania pentru cea mai bună emisiune culinară. Vă mulțumim pentru fiecare vot!'.

codrut-keghes-dezbracatu

N-au lipsit de la gală nici vedetele de la Prima TV, cu Codruț Kegheș – Dezbrăcatu și echipa „Cronicii cârcotașilor'. Aceștia și-au anunțat fanii încă de la începutul galei: „La Premiile TV Mania 2016… Dacă ne-ați votat, o să câștigăm! 💜 #cronicacarcotasilor'. N-a fost să fie anul ăsta, îi așteptăm anul viitor!

iuliana-tudor

Și Iuliana Tudor ne-a fost alături. Vedeta s-a bucurat de nominalizarea primită de emisiunea „O dată-n viață', dar și de prilejul de a se întâlni cu vechi prieteni: „Aseară la Premiile TVmania. Întâlniri cu prieteni :). «O dată-n viață», nominalizată la categoria cea mai bună emisiune de divertisment'.

Mai multe detalii despre gală, veți putea găsi în ediţia specială a revistei „TVmania' de luni, 28 noiembrie.

Mulțumim partenerilor noștri: Le Chateau, Miss Baker, Via Viticola, Aqua Carpatica, Beauty One, Vechia Romana, MonteNegro, Cafe Contego si MaxMedia.

Premiile TVmania au fost prezentate de TV1000. De altfel, în cadrul galei a fost acordat şi Premiul TV1000, pentru actorul Emilian Oprea.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

Iată câştigătorii Premiilor TVmania 2016!

FOTO. Vedetele și trofeele câștigate la Premiile Tvmania 2016

FOTO. Ce ținute au purtat vedetele la Premiile TVmania 2016

FOTO. Oamenii… cu plicul de la Premiile TVmania 2016

FOTO. Ce au declarat câștigătorii Premiilor TVmania pe scenă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare