; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Cum au surprins-o colegii pe Ioana Țigănilă

08 January 2013

Ziua Sfântului Ion a început excelent pentru Ioana Țigănilă, frumoasa prezentatoare a emisiunii România24, de la Digi24. După ce la primele ore ale dimineții Ioana a fost sărbătorită de soțul ei, odată ajunsă la muncă Ioana s-a bucurat de urările colegilor.

„A fost o zi onomastică serbată prin muncă, și asta a făcut-o tare frumoasă.  Am petrecut-o alături de colegii şi de telespectatorii Digi24 și m-am simţit excelent', spune Ioana Țigănilă.

Însă surprizele nu s-au oprit aici pentru că Andrei Tomescu, Laura Teodoru și Ana Barbu, colegii Ioanei,  au complotat si au surprins-o pe sărbătorită cu un cadou …dulce.

„Doar ce ieșisem din emisie și m-am trezit cu minunații mei colegi care îmi pregătiseră o surpriză foarte dulce, un tort de marțipan, așa cum îmi place mie. Mi-au dat lacrimile de emoție, însă am trecut repede peste ele și ne-am delectat, de Sfântul Ion, cu o prăjitură dulce și clipe minunate petrecute împreună', spune vedeta Digi24 care poate fi urmărită la pupitrul știrilor în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 10.00 si 16.00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare