; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Burak ozcivit fahriye evcen wedding photo

FOTO. Cum au arătat Burak Özçivit şi soţia sa la premiera filmului “Kardeşim Benim 2”

23 November 2017

Pe 22 noiembrie, la cinematograful din mall-ul ÖzdilekPark din Istanbul, a avut loc premiera de gală a filmului Kardeşim Benim 2', cu Burak Özçivit şi Murat Boz în rolurile principale.

La eveniment, Burak a venit însoţit de familia sa, căreia i-a mulţumit pe Facebook, dar şi de frumoasa sa soţie, actriţa Fahriye Evcen. Cei doi au strălucit pe covorul roşu, alături de Murat, cunoscut actor şi cântăreţ turc, bun prieten cu Burak, nu doar coleg de platouri. Acesta din urmă nu a fost însoţit de iubita sa, actriţa Asli Enver, ea fiind ocupată cu filmările la sezonul doi din serialul Mireasa din Istanbul' (pe care îl puteţi urmări şi pe micile noastre ecrane, la Kanal D).

Premiera de gală nu este singurul moment special al lui Burak de săptămâna aceasta, care se pare că şi-a revenit total după ruptura de ligamente suferită în timpul filmărilor la pelicula „Can Feda'. Luni, actorul în vârstă de 32 de ani a aflat că serialul-fenomen Dragoste infinită', în care a facut pereche cu Neslihan Atagül, a câştigat un premiu Emmy.

 

Vedeţi aici trailer-ul comediei romantice Kardeşim Benim 2':

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare