; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Base_image_74

FOTO. Cum arată protagoniștii telenovelei „Betty cea urâtă”, 19 ani mai târziu

19 February 2019

Compania Telemundo pregătește un remake al telenovelei columbiene „Yo soy Betty, la fea', „Betty cea urâtă', care s-a bucurat de un real succes la nivel internațional. 

Actorii telenovelei Ana Maria Orozco și Jorge Enrique Abello, protagoniștii poveștii continuă însă să cucerească publicul din Columbia, chiar dacă au trecut aproape 20 de ani de la finalizarea filmărilor acestei telenovele. Distribuția originală a decis să plece în turneu național în Columbia, reușind să expună povestea telenovelei și pe marile scene de teatru. 

Potrivit regizorului cel mai greu a fost să găsească datele potrivite pentru piesele de teatru având în vedere că au fost implicați 19 actori din distribuția originală, care au programe total diferite. 

Mai mult decât atât, Jorge Enrique Abello a postat pe Instagram fotografii cu distribuția telenovelei „Betty en New York', remake-ul telenovelei și s-a arătat încântat de ceea ce pregătesc cei de la Telemundo. Se pare că actorul va avea o apariție specială în cadrul telenovelei: 

„O îmbrățișare @erickelias. Fie ca „Betty în New York' să aibă succes!! Cei de la Telemundo trebuie să se simtă mândri pentru un așa proiect. Betty este o urâtă foarte frumoasă! Ne vedem pe platourile de filmare', a scris actorul.

 

 

Mai jos puteți vedea fotografii de la piesa de teatru „Yo soy Betty, la fea'.

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare