; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gabriela cristea 11

FOTO. Cum arată Gabriela Cristea după ce a slăbit 14 kilograme

17 January 2020

Gabriela Cristea este mai ambițioasă ca niciodată! În urma regimului pe care l-a început anul trecut, prezentatoarea TV a reușit să slăbească 14 kilograme după cea de a doua naștere.

Dacă înainte o  vedeam purtând doar haine largi, acum Gabriela a început să poarte rochii mulate pentru a-și pune în evidență silueta.

Chiar dacă par multe 14 kilograme, Gabriela nu se înfometează, ci a ales să opteze pentru o dietă personalizată – are trei mese pe zi și două gustări. De asemenea, bea zilnic apă cu lămâie.

„De la naștere până acum am slăbit vreo 14 kilograme, aproximativ, pentru că nu m-am mai cântărit în ultima vreme. Mi se pare aberant să te agăți de cântar și oricum nu e semnificativ. Important e cum arăți, mai ales că după o vârstă… Într-un fel arăți la 50 de kilograme când ai 20 de ani și altfel arăți la 50 de ani', a declarat ea pentru Libertatea.

„Nu mi-am propus să ard un anumit număr de kilograme, ci să ajung la o formă fizică bună și care să nu necesite un efort draconic și, mai ales să nu vină la pachet cu stări de rău și amețeli de să nu mă pot ține pe picioare și să nu pot avea grijă de copii. Nu mi-am propus să slăbesc într-o lună, ci pe termen lung, pentru că nu m-am îngrășat într-olună, ci într-o perioadă lungă. Vreau să îi dau timp organismului să se regăsească', a precizat vedeta.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare