Homepage  / Vedete / Vedete străine

FOTO: Cum arată Danna Garcia însărcinată

FOTO: Cum arată Danna Garcia însărcinată

de Redactia Tvmania

Fotografii revistei mexicane „TV Notas” au surprins-o pe Danna Garcia cu burtica de gravidă la ieşirea dintr-un restaurant mexican. Frumoasa actriţă de telenovele va naşte peste aproximativ două luni un băieţel, aşa că a luat o pauză în ceea ce priveşte cariera.

Cum arată Danna Garcia însărcinată

De curând, ea a avut ultima reprezentaţie a piesei de teatru în care a jucat în ultima perioadă alături de Claudia Lizaldi, „Extraños en un tren” („Străini în tren”).

Ultima telenovelă a Dannei a fost „Las amazonas” (2016), în care a jucat alături de Victoria Ruffo şi Cesar Evora, iar în prezent postul american UniMás difuzează cel mai recent proiect tv al ei, serialul „Ruta 35”. Pe micile ecrane de la noi pe Danna (care a împlinit 39 de ani pe 4 februarie) aţi văzut-o ultima oară în „Qué bonito amor”, la Acasă.

Danna şi tatăl viitorului ei copil sunt împreună din 2015, însă actriţa nu a vrut să dea prea multe detalii despre acesta. Despre iubitul Dannei se ştiu doar două amănunte: că nu face parte din showbiz şi că este european.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”3531″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”619″ thumbnail_height=”464″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”1″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” template=”/var/www/tvmania/wp-content/themes/tvmaniaseventeen/nggallery/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″] 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole:  Actriţa Danna Garcia aşteaptă un copil

Danna Garcia, ignorată de Victoria Ruffo pe platourile de filmare

Danna Garcia se alătură distribuţiei din “Lo imperdonable” / “Dragoste şi ură”

Danna Garcia: „O să fac o nouă telenovelă în curând”

Danna Garcia şi-a amânat nunta de dragul unei telenovele

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton