; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea balan

FOTO. Cum arată Andreea Bălan după cea de-a treia operație. Mesajul emoționant al artistei de pe patul de spital

25 March 2019

Andreea Bălan se recuperează bine după cea de-a treia operație. Artista a ieșit de la terapie intensivă, însă este nevoită să mai rămână câteva zile în spital.

 Andreea a suferit cea de  a treia intervenție chirurgicală, după ce a trecut printr-un stop cardio-resprirator, vineri după-amiază. Deși suferă de dureri cumplite, așa cum afirmă chiar ea în mesajele postate pe rețelele de socializare, Andreea este nevoită să mai rămână timp de câteva zile internată în spital.  Artista are în continuare perfuzii și este nevoită să poarte niște ciorapi speciali.
Dupa ploaie întodeauna răsare soarele…🙏🙏🙏 Mă simt din ce în ce mai bine, iar mesajele voastre m-au ajutat și m-au încurajat enorm! Le-am citit pe toate și vă mulțumesc din suflet.  Abia aștept să ajung acasă la fetițele mele 👶👧, dar trebuie să mai stau câteva zile în spital fiind atent supravegheată și îngrijită', a scris Andreea pe pagina sa de Facebook. 
 
 

„Această operație mă doare cât celelalte 2 la un loc' 

Chiar dacă a suferit o intervenție chirurgicală, imediat ce s-a trezit din anestezie,  Andreea a postat o fotografie împreună cu un mesaj care detaliază starea sa de sănătate. Cel mai probabil vedeta a recurs la aceste lucruri pentru a evita speculațiile presei: 

„M-am trezit, sunt ok și sunt atent supravegheată și monitorizată.  Operația a decurs bine și s-au eliminat toate hematoamele. Acum mă lupt' cu durerea fizică deoarece această operație mă doare cțt celelalte 2 la un loc 😔 Mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase și de încurajare. Mă ajută mult…', a scris vineri seară Andreea Bălan.

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare