; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Smiley si gina pistol

FOTO. Cum a fotografiat-o Smiley pe Gina Pistol în vacanța din Thailanda

08 January 2020

Smiley și Gina Pistol se află într-o binemeritată vacanță, în Thailanda. Deși cei doi nu postează pe rețelele de socializare fotografii împreună, Smiley a confirmat în toamna anului trecut pentru publicația Unica că el și Gina formează un cuplu. 

 

După ce a revenit din Asia, unde a filmat pentru sezonul trei al emisiunii „Asia Express', Gina nu a stat prea mult prin România că a și plecat în concediu cu Smiley. Artistul a promis fanilor de pe Instagram că va posta o imagine și cu persoana cu care se află în Thailanda și la scurt timp a postat o poză cu picioarele Ginei, pe plajă.

Dacă zilele trecute Gina Pistol i-a făcut o fotografie lui Smiley în timp ce acesta se afla în piscină, a venit rândul blondei să se lase surprinsă de către iubitul ei. Tot în piscină, la apus. În mai puțin de 24 de ore imaginea a fost apreciată de peste 25 de mii de internauți și a strâns numeroase comentarii. „După el, și ea', „De ce nu postați și o poză cu voi doi împreună?', „E cea făcută de el' sunt doar câteva din comentariile fanilor.

Smiley a afirmat pentru Unica că încearcă să o protejeze pe Gina și de aceea preferă să își ferească relația de ochii curioșilor. Alături de cei doi în vacanță se află și fratele lui Smiley, Filip, dar și părinții cântărețului. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare