; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO. Cum a fost la petrecerea dată de Ilinca Vandici pentru viitorul ei bebeluş (3)

FOTO. Cum a fost la petrecerea dată de Ilinca Vandici pentru viitorul ei bebeluş

19 June 2017

Însărcinată în 8 luni, Ilinca Vandici (care pe 17 iunie a împlinit 31 de ani) a organizat un „baby shower', o petrecere dată în cinstea viitorului ei băieţel. La eveniment au participat familiile şi cei mai apropiaţi prieteni ai Ilincăi şi ai soţului ei, Andrei Neacşu.

„Cel mai frumos și mai gustos Candy Bar din lume pentru îngerașul meu! Nu știu efectiv cu care prăjitură să încep, sau să tai deja tortul care e genial? Oricum, dacă până acum nu am mâncat multe dulciuri, am început de astăzi pentru că nu le pot rezista', a scris Ilinca pe Facebook, unde a urcat mai multe fotografii.

 Vezi galeria foto >

Tot pe Facebook, prezentatoarea a ţinut să-i facă o dedicaţie lui Andrei, cel care i-a devenit soţ în luna aprilie, în urma unei cununii civile restrânse: „Ce înseamnă o relație perfectă? Să vorbim ca doi prieteni, să ne jucăm ca doi copii, sa trăim ca soțul și soția, să ne apărăm unul pe celălalt ca fratele și sora, să ne respectăm, să ne admirăm și să ne iubim cum nu am mai făcut-o cu nimeni altcineva! Te iubim, tati!'.

Cât priveşte nunta, aceasta va fi în luna octombrie: „Îmi doresc să fie o seară memorabilă atât pentru noi, cât și pentru invitații noștri. Nu va fi o nuntă tradițională, nu voi ţine cont de reguli, nu mă interesează să „dea bine', ci mai degrabă să se simtă amprenta noastră asupra tuturor lucrurilor', ne-a declarat Ilinca.

Pe 17 iunie, ea a intrat în concediu prenatal, locul ei la cârma emisiunii „Bravo, ai stil!' de la Kanal D fiind luat de Andreea Bănică. Ilinca va reveni însă la toamnă cu sezonul al treilea al show-ului.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare