; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cristina Cioran   Cronica Carcotasilor 1 octombrie 2014 (2)

FOTO: Cristina Cioran vine în această seară la “Cronica Cârcotaşilor”

01 October 2014

Cu doar două săptămâni în urmă, Şerban Huidu şi Cristi Hrubaru au predat ştafeta celor doi noi prezentatori, Ioana Petric şi Alex Bogdan, iar azi vom vedea o altă apariţie spectaculoasă în echipa Cronicii. De această dată este vorba despre Cristina Cioran, care a intrat în rândul Cârcotaşilor pe uşa bucătăriei, pentru că aşa i-a cerut rolul.

[Not a valid template]

Cronica Cârcotaşilor rămâne singurul program care oferă ironie şi umor cu sinceritate şi inteligenţă, tocmai de aceea m-am simţit foarte onorată când am primit invitaţia de a interpreta un personaj în emisiune. Mi-a plăcut foarte mult la filmări, am avut ocazia să revăd oameni cu care am lucrat de-a lungul timpului, dar am întâlnit şi oameni noi', a spus Cristina, care doreşte să repete experienţa.

La Cronică este invitat şi artistul, acoperit' ca realizator de emisiuni TV, iar Porumbeii' eliberaţi de colegii din alte televiziuni vin în stol la Bâlbele TV.

Şi picturile cu marii manelo-cântăcioşi sunt analizate în Top Ruşinică, la “Cronica Cârcotaşilor”, diseară, la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare