; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cristian de la Fuente

FOTO. Cristian de la Fuente, insuportabil pe platourile de filmare: „Nimeni nu vrea să fie prin preajma lui”

30 May 2017

Nu mai este un secret pentru nimeni că actorul de telenovele Cristian de la Fuente (43 de ani) nu este agreat de colegii săi de breaslă din cauza comportamentului care lasă de dorit. Acelaşi lucru se întâmplă şi pe platourile telenovelei En tierras salvajes', la care Cristian filmează în prezent alături de Claudia Alvarez.

Actorul de origine chiliană are pretenţii exacerbate, îşi dă multe aere şi se plânge mai mereu că se simte obosit din cauza programului încărcat de lucru.

Când ajunge pe platouri, nimeni nu vrea să fie prin preajma lui. Îl apucă nervii din orice şi nu se stăpâneşte faţă de cei din jur', a zis o sursă apropiată, citată de tvnotas.com.mx. Ca să evite veşnicele neînţelegeri, regizorul Salvador Mejia a ales ca scenele în care apare Cristian să fie realizate în timpul săptămânii spre seară, chiar dacă acest lucru va modifica programul filmărilor sau pe cel al celorlalţi actori.

Telenovela En tierras salvajes' va avea premiera pe micile ecrane din Mexic pe 31 iulie, iar din distribuţia sa mai fac parte Diego Olivera, Horacio Pancheri, Daniela Romo şi Ninel Conde.

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare