; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO | Criss şi Vlad au avut o vacanță ratată

23 January 2013

Criss şi Vlad, membrii LaLa Band şi protagoniştii serialului Pariu cu viaţa', difuzat de PRO TV, şi-au petrecut vacanţa de iarnă separat, deşi formează un cuplu. Acest lucru nu le-a schimbat sentimentele, ba chiar cei doi sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată.

Deși inițial Criss s-a bucurat ca va merge în America, la Miami, cu puţin timp înainte de plecare şi-a dat seama că îi va fi foarte greu să petreacă 10 zile departe de Vlad. Cât a fost în vacanţă, a vorbit aproape non-stop la telefonul cu iubitul ei.

Vlad şi-a petrecut vacanţa în Bucureşti, numărând zilele până când Criss se va întoarce acasă. Când nu vorbea cu ea la telefon, ziua sau noaptea, pentru că erau pe fuse orare diferite, a fost la sală, s-a relaxat şi a citit o carte pe care o aveau amândoi.

Surprize, surprize

La întoarcerea în ţară, adolescenta a avut parte de o surpriză pe măsură. I-am spus lui Criss că sunt la Ploiești şi nu avem cum să ne vedem până reîncepem repetiţiile în Buftea. A fost doar o pistă falsă, ca să îmi pot pune în practică planul. I-am pregătit o frumoasă întâmpinare la aeroport, dar surpriza de proporții a fost alta: înainte să plec spre aeroport, am dat o fugă până la ea acasă şi i-am aranjat camera: am pus pe pat un colaj făcut din poze cu noi doi şi multe, multe flori', a povestit Vlad.

După această vacanță ratată, Criss şi Vlad şi-au promis că de acum încolo ori rămân amândoi în Bucureșţi, ori merg împreună în vacante.

Începe turneul!

Pe 27 ianuarie, membrii trupei LaLa Band vor da startul celui de-al treilea turneu naţional din cariera lor muzicală, numit LaLa Love Tour'. Evenimentul care deschide turneul va avea loc la Constanţa, pe 27 ianuarie, la Casa de Cultură a Sindicatelor. A doua zi, LaLa Band se va afla la Tulcea, unde va concerta la Sala Sporturilor.

Programul concertelor continuă cu: Târgovişte (1 februarie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Râmnicu Vâlcea (2 februarie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Cluj (16 februarie, Casa de Cultură a Studenţilor), Târgu Mureş (17 februarie, Palatul Culturii), Baia Mare (18 februarie, Sala Sporturilor), Satu Mare (19 februarie, Casa de Cult a Sindicatelor), Oradea (21 februarie, Casa de Cultură), Timişoara (23 februarie, Filarmonica Banatul), Arad (24 februarie, Sala Sporturilor).

Ascultă aici piesa Criss & Vlad – Cine esti?'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare