; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Criss şi Vlad au avut o vacanţă cu peripeţii

FOTO. Criss şi Vlad au avut o vacanţă cu peripeţii

06 September 2013

Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman din LaLa Band şi totodată membrii trupei ONE, au petrecut o vacanţă de vară de neuitat în nordul României, în Anglia şi în Grecia.

Criss s-a reîntors în satul ei natal, Vorona, dar nu singură, ci însoţită de iubitul ei, Vlad

A fost extraordinar. Îmi era dor de casă, de drumurile pe care le făceam spre şcoală, spre străbunica, locurile pe unde am copilărit. A fost şi mama mea acasă. Au fost toţi cei dragi mie acasă şi cel mai mult m-am bucurat că l-am adus şi pe Vlad să îmi cunoască familia', spune Criss.

M-am jucat cu fratele Cristinei, am admirat-o pe bunica ei cum făcea ‘poale-n brâu’ şi cum gospodărea prin grădină, pe tatăl şi pe mama Cristinei, care sunt nişte oameni cumsecade şi foarte muncitori', declară Vlad.

dsc03246_resize

Picture 1 of 16

Au continuat vacanţa în Mykonos

Şi cum o vacanţă nu e vacanţă fără un pic de mare, soare şi bronz, am fost în Mykonos, o insulă din Grecia, împreună cu a doua familie a Cristinei, cu Bubu şi familia lui, Alexia şi alţi prieteni de familie', povesteşte Vlad.

În ultima parte a vacanţei, pe care au petrecut-o la Londra, cei doi au îmbinat utilul cu plăcutul. Mai exact, Criss şi Vlad au urmat cursurile unei şcoli de musical.

A fost distractiv şi educativ în acelaşi timp. Cel mai mare câştig a fost faptul că am jucat şi am cântat în limba engleză, că am întâlnit actori care ne-au fost şi profesori', au spus cei doi.

Peripeţiile au început în Anglia

Zilele de vacanţă nu au fost lipsite de peripeţii şi nici de întâmplări amuzante:

În Londra ne-am închiriat un apartament şi, în prima zi, după ce am făcut cumpărături şi am fost la un musical, ne-am întors la apartament. Când am format codul de la intrare, uşa nu se deschidea. De ce? Pentru că în bloc se luase curentul!

Şi am rămas afară vreo jumătate de oră, până când ne-a deschis cineva, după care am stat cu lumânări toată seara. Când să ne spălăm pe dinţi, ce credeţi? Nu aveam nici apă. Aşa că a trebuit să ne spălăm cu apă din sticlă', şi-au amintit tinerii din LaLa Band.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare