; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Credeai că știi tot despre nunțile verii?

06 October 2012

În prima ediție din noul sezon a emisiunii „De Suflet', Dana Rogoz va vorbi despre nunțile verii, printre care și a ei. Sâmbătă, 6 octombrie, de la ora 20.30, invitatele Danei vor fi Mădălina Drăghici și Elena Lasconi.

Reîntoarsă din vacanță cu un statut complet nou, de femeie măritată, serioasă și la casa ei, Dana crede că „fără îndoială a fost o perioadă propice unor astfel de evenimente fericite și pentru că și eu am primit multe întrebări legate de cum a fost la nunta mea, inclusiv de la românii din străinătate cu care m-am întâlnit în luna de miere, le-am invitat sâmbătă pe Elena și pe Mădălina'.

De la o nuntă tradițională, cu port popular și mâncare românească, atent aleasă și pregătită după rețete originale cum a fost cea a Elenei, până la nunta modernă pe care a vrut-o Mădălina Drăhici, cu porumbei albi și mulți invitați, Dana va afla de la invitatele ei detalii pe care acestea nu le-au povestit până acum.

La rândul ei, vedeta Pro TV Internațional va dezvălui și ea cum a decurs povestea ei în rochie de mireasă.

Din emisiune nu va lipsi nici muzica, Liviu Hodor și Mona vin să discute despre viitoarele concerte, iar alături de ei sosesc și Amna și cei de la Mandinga.

2

Picture 1 of 15

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare