; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Te cunosc de undeva finala sezonului editie speciala

FOTO. Crăciunul la Antena 1. Ce programe speciale a pregătit postul

22 December 2016

Zilele speciale sunt sărbătorite cu programe speciale la Antena 1. Printre altele, postul a pregătit o ediție specială a emisiunii „Next Star', finala  „X Factor' și „Te cunosc de undeva' și premiera noii emisiuni a lui Horia Brenciu, „Uniplay Show'.

[Not a valid template]

Joi, 22 decembrie, de la ora 20.30, Antena 1 difuzează la „Next Star', o ediție specială de Crăciun prezentată de Dan Negru. Patru copii cu probleme majore de sănătate, dar și două surori lăsate de mama lor în plasament, pentru că nu are posibilitatea să le crească, își împlinesc visurile.

[Not a valid template]

Vineri, 23 decembrie, de la ora 20.30, Antena 1 difuzează marea finală a emisiunii „X Factor'  

Olga, Alex, Marcel și Raul sunt cei patru finaliști care vinerea aceasta își pun la bătaie toate atuurile în finala show-ului „X Factor', ce va fi difuzată la Antena 1 de la 20.30. Fiecare este talentat, special și a demonstrat că își merită locul în finală, însă numai unul dintre ei va fi ales câștigător al celui de-al șaselea sezon și al marelui premiu în valoare de 100.000 de euro.

[Not a valid template]

Show-ul „Te cunosc de undeva!' își alege sâmbătă, în Ajun de Crăciun, de la ora 20.00, marele câștigător al celui de-al zecelea sezon.

Maria Buză și Pepe, Adina Răducan, Nico, Lucian Ionescu și Șerban Copoț  intră în joc pentru marele premiu de 15.000 de euro.

[Not a valid template]

După marea finală a celui mai spectaculos show al transformărilor, „Te cunosc de undeva', Antena 1 va difuza de la ora 23.15 momente din concertul Horia Brenciu & HB orchestra, susținut în noiembrie, la Sala Palatului.

„Cred în spectacolul total. Mă gândesc mereu la conceptul asta. Din 2011, de când am început experiența Sălii Palatului, am încercat să-l perfecționez. Încă muncesc la asta', spune Brenciu.

[Not a valid template]

În ziua de Crăciun, la Antena 1 are loc premiera noii emisiuni „Uniplay Show', prezentate de Horia Brenciu și Diana Munteanu.

În fiecare ediție a emisiunii „Uniplay Show', două echipe formate din vedete vor fi supuse unor probe amuzante și vor trece prin confruntări de toate felurile. În prima ediție a emisiunii ce va fi difuzată în seara de Crăciun de la ora 20.00, vor face spectacol, pe de-o parte Cătălin Bordea, Șerban Copoț și Dorian Popa, iar de cealaltă Maria Buză, Ruby și Raluk.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

Horia Brenciu va prezenta o nouă emisiune la Antena 1: „Uniplay Show'

FOTO. Happy Channel lansează noua grilă de programe din 2 ianuarie. Care sunt noutățile

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare