; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Cosmin Seleşi şi-a împlinit visul!

27 October 2012

Când Aurelian Temişan şi Cosmin Seleşi se întâlnesc pe platoul „Te cunosc de undeva!' distracţia e garantată. Plouă cu glume, tachinări şi replici care mai de care mai haioase, nu fără un oarecare substrat ironic. Cosmin Seleşi pare să fi câştigat însă bătălia de sâmbăta aceasta, împlinindu-şi o mare dorinţă.

Cum înălţimea a fost unul dintre subiectele predilecte în schimburile de replici dintre ei, de această dată, Cosmin va trece de la vorbe la fapte. Simpaticul prezentator va găsi o modalitate inedită de a-l privi de sus pe Temişan, la propriu.

Una dintre metode l-a implicat direct pe Aurelian Temişan, juratul chiar ajutându-l pe Cosmin Seleşi să-şi împlinească dorinţa. Cu siguranţă, simpaticul prezentator l-a privit foarte de sus pe Temişan stând chiar pe umărul acestuia. Nu a trecut mult timp şi Cosmin a mai găsit o metodă. A furat' din recuzita unui concurent şi s-a căţărat efectiv pe ea, ajungând să depăşească simţitor înălţimea lui Temişan, dar şi pe cea a Alinei şi a lui Jorge, care s-au aşezat în faţa lui, fireşte, tot în ordinea înălţimii. Aceasta nu a fost însă singura şotie pusă la cale de Cosmin, prezentatorul pregătind multe alte surprize pentru cei din platou şi bineînţeles pentru cei de acasă.

Ce momente distractive a plănuit Cosmin Seleşi şi prin ce transformări uluitoare vor mai trece concurenţii, rămâne de văzut sâmbăta aceasta, de la 20.30, la „Te cunosc de undeva!'.

cosmin-selesi-1

Picture 1 of 2

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare