; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Concurenții „MasterChef” au iar emoții

10 April 2012

Nici nu au apucat bine să răsufle ușurați că au scăpat de proba tăiatului cepei, cea care i-a facut să plângă la propriu pe concurenții de la MasterChef', că a venit rândul celei de-a doua probe eliminatorii din concurs să le dea bătăi de cap. Această probă le va pune la încercare una dintre laturile considerate esențiale de către cei trei Chefi, creativitatea.

Pe baza unui singur ingredient vedetă', concurenții vor trebui să pregătească o farfurie demnă de MasterChef', care să le asigure rămânerea în concurs. După cinci minute în care își pot alege ingredientele ajutătoare, concurenții vor avea la dispoziție doar o jumătate de oră pentru prepararea unei farfurii cu care să-i impresioneze pe jurați.

La finalul probei, doar 21 dintre ei vor merge mai departe și vor intra în bucătăria MasterChef'. Ustensilele și echipamentele specifice unei bucătării de ultimă generație îi vor lăsa cu gura căscată pe concurenți.

„Cutia misterelor', o nouă provocare

În bucătăria MasterChef', cei trei Chefi vor solicita un alt nivel al creativității în primul test-provocare: „Cutia Misterelor'. Fiecare concurent va trebui să gătească un  preparat remarcabil folosind exclusiv ingredientele ascunse în cutie. La finalul probei, vor fi alese cele mai bune trei feluri de mâncare.

În urma ediției de marți seară, de la 20.30, a „MasterChef', se va stabili cine va fi primul concurent din rândul celor 21 acceptați in bucătăria MasterChef' care va părăsi competiția.

c1k0529

Picture 1 of 5

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare