; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright gabriela arsenie antena1_250916_0019

FOTO. Cine sunt semifinalistii „Chefi la cuțite” și ce surpriză a avut chef Dumitrescu

09 November 2016

Ieri seară, Antena 1 a difuzat ultima confruntare de la „Chefi la cuțite'— emisiune nominalizată la Premiile TVMania 2016 —, la finalul căreia s-au ales semifinaliștii acestui sezon.

Seara a fost una plină de surprize, pentru unii plăcute, pentru alții mai puțin plăcute. Cert este că chef Dumitrescu a avut parte de o mare bucurie, care l-a lăsat în genunchi, la propriu: acesta a fost mut de uimire și nu a mai putut avea nicio reacție în clipa în care a primit 10 farfurii la jurizarea gospodinelor venite în platou.

[Not a valid template]

Cu alte cuvinte, echipa gri a câștigat confruntarea și a scăpat de duel, astfel că toți cei patru concurenți ai lui Florin, Voicu, Nistor, Cristina și Valentina, merg în semifinală. Acestora li se alătură Robert Niculae din echipa lui chef Scărlătescu, echipă din care aseară au fost eliminați Filip și Dumbo, dar și Alex Bălan, Podosu și „americanul' Gabi Botezan din echipa roșie condusă de chef Bontea.

Emoțiile au atins cote maxime

Jurații au degustat toate cele șapte preparate și au punctat: cel mai mare punctaj a fost onținut de Cristi din echipa roșie, care s-a salvat, în vreme ce Dumbo și Filip au fost depunctați și au părăsit competiția. Iar chef Bontea a fost pus în fața unei situații foarte dificile: doi dintre concurenții săi au fost la egalitate, iar chef Sorin a fost cel care a trebuit să aleagă cine pleacă acasă și cine merge în semifinală. Gabi sau Loredana? Cu părere de rău, liderul echipei roșii și-a luat rămas bun de la aceasta din urmă.

Semifinala are loc săptămâna viitoare

Antena 1 va difuza lunea viitoare, pe 14 noiembrie, semifinala „Chefi la cuțite', în care se vor întrece Marius Nistor, Cristi Voicu, Valentina Rausche, Cristina Ioniță din echipa gri, Robert Niculae din echipa neagră și Alex Bălan, Gabi Botezan și Cristi Podosu din echipa roșie. Iar marți, 15 noiembrie, are loc finala „Chefi la cuțite', când telespectatorii află cine este marele câștigător al celui de-al doilea sezon.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare