; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Melisa Asli Pamuk (Asu)

FOTO. Cine sunt secundarii din serialul turcesc „Dragoste infinită” de la Kanal D

15 May 2017

Personajele lor influenţează destine în serialul Dragoste infinită' de la Kanal D: aflaţi cine sunt în realitate cei care îi interpretează pe înfricoşătorul Emir, pe răzbunătoarea Asu, şi devotatul ei aliat, Tufan, pe intriganta Zeynep şi pe sufletista Leyla. Serialul este difuzat de luni până vineri, de la ora 20.00.

 

 

Kaan Urgancioğlu (Emir)

Actorul de 35 de ani a absolvit Facultatea de Finanţe şi Bănci din cadrul Universităţii Marmara, iar primul rol într-un serial l-a obţinut în 2002. Kaan a jucat în peste 20 de producţii de televiziune turceşti şi recunoaşte că este fascinat de personajul Emir. „Îl iubesc, chiar dacă nu mă identific cu el în viaţa de zi cu zi. Emir îmi dă ocazia să apelez la toate resursele mele actoriceşti pentru a-i da viaţă. Este inteligent, cerebral, viclean, manipulator. Dacă ceva ne uneşte, acel ceva este spiritul practic. Ca şi el, sunt o fire pragmatică', a declarat Kaan, citat de Kanal D. Acesta este un burlac râvnit la el în ţară. Cea mai mediatizată relaţie a sa a fost cu actriţa Azra Akin, fostă Miss Turcia şi Miss World. În timpul liber, lui îi place să facă kitesurfing şi să călătorească.

Zerrin Tekindor (Leyla)

Zerrin Tekindor (Leyla)

La 52 de ani, actriţa are o carieră impresionantă în televiziune, cinema, dar mai ales în teatru. Pe micile noastre ecrane aţi mai văzut-o, tot la Kanal D, în Iubire ascunsă' şi În dragoste şi în război'. La fel ca personajul său, Zerrin este pictoriţă. Ea a urmat Facultatea de Arte Plastice din cadrul Universităţii Bilkent şi a avut până acum 9 expoziţii. Zerrin are un băiat, pe nume Hira, de profesie regizor, rezultat în urma mariajului cu actorul Çetin Tekindor (Asi – Împotriva destinului'), iar în prezent se iubeşte cu un alt coleg de breaslă, Haluk Bilginer („Ezel').

Ali Burak Ceylan (Tufan)

Ali Burak Ceylan (Tufan)

Interpretul lui Tufan (omul de încredere al lui Emir şi aliatul lui Asu) a terminat, de curând, filmările la Dragoste infinită', iar colegii i-au organizat o petrecere-surpriză în cadrul căreia l-au felicitat pentru toată implicarea sa. Dragoste infinită' va rămâne, cu siguranţă, proiectul său de suflet, el făcându-şi debutul în actorie au acest serial. În timpul liber, Ali (26 de ani)  face box şi ţine cursuri de echitaţie.

Melisa Asli Pamuk (Asu)

Melisa Asli Pamuk (Asu)

Frumoasa actriţă, născută în urmă cu 26 de ani în oraşul olandez Haarlem, a făcut modelling de la vârsta de 14 ani, şi a studiat pentru o perioadă Psihologia la Amsterdam. În 2011, a fost desemnată Miss Turcia, iar în actorie a debutat în 2004 cu un rol într-un film olandez. Pe micile ecrane de la noi aţi mai văzut-o în serialul În dragoste şi în război'. Din 2012, Melisa are o relaţie cu actorul Tolga Sala (Putere şi glorie').

Hazal Filiz Küçükköse (Zeynep)

Hazal Filiz Küçükköse (Zeynep)

Rolul lui Zeynep (sora lui Kemal) i-a adus lui Hazal (29 de ani) atât popularitate în rândul telespectatorilor, cât şi un premiu pentru cea mai bună actriţă în rol secundar' din partea unei reviste turceşti. Ea a absolvit Facultatea de Biologie în provincia Kirikkale, iar în prezent studiază Chimia la Ankara. În actorie a debutat în 2009, iar în 2014, Hazal s-a căsătorit cu actorul Tuan Tunali, de care s-a îndrăgostit în timpul filmărilor la serialul Beni Affet'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare