; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

LOGO MIREASA

FOTO. Cine sunt concurenții show-ului matrimonial „Mireasa” de la Antena 1

24 March 2020

Luni, 23 martie, a debutat pe micile ecrane emisiunea matrimonială „Mireasa' de la Antena 1. Deși debutul a  fost amânat cu 2 zile, Diana Dumitrescu, prezentatoarea emisiunii ne-a făcut cunoștință cu tinerii care își vor căuta perechea în cadrul show-ului. Emisiunea este difuzată de luni-vineri de la ora 14.00 și sâmbăta de la ora 17.00.

 

Iată cine sunt concurenții: 

 

Alexa Trăilă are 22 de ani și locuiește în Craiova, unde lucrează ca nail artist. Este pasionată de arta frumosului, astfel că fotografia și moda sunt în topul hobby-urilor ei. Alexa este o fire caldă, glumeață, cu o personalitate specifică vârstei – e dornică de experiențe noi și își dorește să își găsească sufletul pereche.

Cătălina Ruja vine din Călărași, are 19 ani și este mezina grupului. Anul trecut a absolvit Liceul Veterinar, fiind o iubitoare de animale încă din copilărie. Cătălina se implică activ în comunitatea din care face parte, făcând parte din mai multe asociații de tineret și nu numai. Deși poate părea copilăroasă, știe foarte bine ce își dorește în viață și este pregătită să lupte pentru a-și atinge țelurile.

Andra Nicolin este vegetariană, a venit în casa Mireasa din Craiova și are 33 de ani. Întrucât este pasionată de gastronomie, își dorește să deschidă un restaurant în orașul său. Andra rămâne cu zâmbetul pe buze în majoritatea situațiilor, încercând să își păstreze optimismul indiferent de împrejurări.

 

Ella Stoleriu este întruchiparea culorii roz, are 26 de ani și este din Iași. O fire expansivă și foarte glumeață (a cochetat' cu stand-up comedy în cadrul emisiunii iUmor), vrea să participe la show-ul Mireasa cu speranța că va cunoaște un bărbat care o va iubi pentru tot ceea ce ea este și care va fi un tată model pentru cei trei copii pe care şi-i dorește.

 

Alexandra Lincă este din Craiova, din satul Rast. Are 22 de ani și este pasionată de dans, iar această pasiune a făcut-o să se alăture unui ansamblu folcloric de dansuri populare din comunitatea în care locuiește. Alexandra își dorește să-și găsească, în casa Mireasa, sufletul pereche care să o alinte constant.

Alina Dîscă este jurist, vine din Iași și are 28 de ani. Relațiile pe care le-a avut până acum au făcut-o să caute, în casa Mireasa, un bărbat cu adevărat matur și pregătit de viață. Alina este o persoană caldă, dornică să trăiască experiențe noi și să se bucure de viață.

Roberta Ilie are 20 de ani, este din Ilfov și urmează cursurile Facultății de Jurnalism. Deși nu a avut nicio relație serioasă până acum, Roberta intră în show-ul Mireasa cu speranțe de căsătorie, fiind pregătită să clădească o relație care să dureze toată viața. Este o personalitate volubilă, care nu dă înapoi atunci când se confruntă cu situații delicate sau dificile.

Narcisa Pruteanu are 28 de ani și este din Bârlad, însă locuiește în Cluj. Are doi nepoți pentru care ar face orice, pentru că iubește foarte mult copiii. Narcisa pune mare preț pe sinceritate, indiferent dacă maniera directă în care se exprimă poate înclina situația în detrimentul ei. Crede că în casa Mireasa își va găsi jumătatea pentru că pot să cunosc mult mai bine o persoană în contextul în care trăim în aceeași casă 24 de ore din 7'.

Iulia Șapcaliu vine din Ploiești, are 23 de ani și urmează cursurile de master ale Universității Politehnice. Are o relație specială cu mama ei, aceasta fiind cea care a convins-o să participe la castingul pentru show-ul Mireasa. Iulia și-a păstrat spiritul ludic și îi place să fie copilăroasă, atunci când situația îi permite.

Roxana Gheorghiu vine din Ploiești, are 25 de ani și este de profesie bucătar. Este o fire impulsivă, se atașează ușor de oameni și își dorește ca în casa Mireasa să cunoască un bărbat pentru sufletul ei, alături de care să poată construi o familie împlinită. Roxana vrea să ofere și să primească stabilitate emoțională, mai presus de toate, și este pregătită să lupte pentru a-și atinge scopul.

Adelina Sturzu are 22 de ani și este din Vâlcea, dar locuiește în Sibiu. Lucrează ca asistent medical, o profesie care îi aduce satisfacții sufletești, întrucât îi place să ajute oamenii. Întrebată despre profilul partenerului perfect pentru ea, Adelina spune că nu caut bărbatul ideal, caut un bărbat normal, care să fie iubitor și să mă protejeze'.

Petronela Cinori s-a născut în Râșnov și are 32 de ani, iar spiritul său antreprenorial a ajutat-o să managerieze diferite afaceri. Împreună cu familia sa se ocupă de un depozit de legume-fructe, iar pe cont propriu a condus un salon de înfrumusețare, după ce a urmat mai multe cursuri de cosmetică și styling. Petronela a fost cerută în căsătorie de două ori în trecut, însă nu a simțit că trebuie să facă pasul cel mare, iar show-ul Mireasa este locul în care speră să își cunoască marea dragoste.

Mădălina Anton este din Constanța, are 22 de ani și lucrează ca asistent medical generalist. O caracterizează un simț al umorului bine dezvoltat și un optimism debordant, indiferent de situație. În ceea ce privește relațiile romantice, Mădălina spune că nu a avut noroc în dragoste și că speră ca în casa Mireasa să găsească un partener care să o liniștească sufletește și să îi ofere stabilitate.

Andreia Matei are 23 de ani și este model. S-a născut în Bacău, însă în 2002 s-a mutat în Italia, împreună cu părinții ei. Andreea este o fire sensibilă, ancorată în emoțiile sale și își dorește să poată întemeia o familie alături de un bărbat brunet, cu barbă, fidel'.

Vasile Turnău participă la Mireasa alături de Mioara Turnău. Doamna Mioara este o soție iubitoare, mamă împlinită, și speră să fie și o soacră bună, pentru o noră care să facă familie frumoasă cu fiul său, Lică. asile Turnău are 32 de ani, locuiește în București și de câțiva ani de zile are o afacere într-un complex comercial din oraș, care îi ocupă mare parte din zi. Toată lumea îi spune Lică, însă porecla sa ascunde un bărbat matur, care știe foarte bine ce își dorește de la viață și care intră în casa Mireasa cu gânduri de însurătoare. În trecut, a avut o relație care s-a apropiat foarte mult de momentul nunții, însă lucrurile s-au complicat, iar cei doi nu s-au mai căsătorit. Pentru a-l ajuta să facă o alegere mai bună în ceea ce privește persoana care îi va fi alături pentru tot restul vieții, mama sa – Mioara Turnău, participă împreună cu el la show-ul Mireasa.

 

Ciprian Vlad este însoțit de mama sa – Mihaela Damian, stabilită în Italia, care și-a pus viața personală pe planul doi, pentru a-l ajuta pe Ciprian să participe la show. Mihaela este o mamă modernă, o femeie care are o vorbă bună pentru oricine, într-un moment dificil. Ea își dorește să găsească în viitoarea sa noră o prietenă apropiată, care să pună fericirea și bunăstarea familiei pe primul plan.Ciprian Vlad este din Făgăraș și are 35 de ani. Până de curând a manageriat un club în orașul său, iar pe viitor își dorește să reușească să pună pe picioare o afacere care să îi ofere un confort material. Ciprian intră în casa Mireasa cu speranța că își va găsi sufletul pereche, o parteneră care să își dorească să clădească alături de el o familie frumoasă. 

Ionuț Raicu are 23 de ani și este din Reghin, însă locuiește în Canada, acolo unde mama sa s-a stabilit acum câțiva ani. După ce a împlinit 18 ani, Ionut și-a împlinit un vis – acela de a se înrola în armata Legiunii Străine. După un an de serviciu activ, însă, a fost nevoit să se întoarcă în țară, din cauza unei probleme medicale oftalmologice. Ionuț este un bărbat mai retras, căruia nu îi place să se expună în fața oamenilor din jurul său. Tocmai din acest motiv, decizia de a participa la show-ul Mireasa este una atipică pentru personalitatea sa, însă Ionuț este convins că experiența nu va putea să îi aducă decât lucruri bune. Își dorește ca pe parcursul show-ului să cunoască o fată pe gustul lui, gata de măritiș și care să treacă toate testele Andradei, prietena lui cea mai bună și totodată însoțitoarea sa în casa Mireasa.

 

Armando Rădulescu este din comuna Mănăstirea, județul Călărași și are 24 de ani. Pasiunile sale, într-o ordine stabilită clar de el, sunt fotbalul, gătitul, muzica și dansul. Armando este un om care caută întotdeauna partea plină a paharului, indiferent de situația în care se află. Armando a avut o relație serioasă cu o fată de care s-a îndrăgostit la prima vedere', însă a pus punct relației după un an și jumătate, din cauza infidelității. Își dorește ca show-ul Mireasa să îi ofere posibilitatea de a cunoaște o viitoare parteneră de viață, despre care spune că speră să nu îl dezamăgească, întrucât nu vrea să repete experiența din trecut. În acest sens, pentru a se asigura că dragostea nu îl orbește, Armando intra in casa Mireasa însoțit de verișoara sa, Lavinia

 

 

 

 

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare