; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_MIS5733

FOTO| Cine sunt concurenții noului sezon „Burlăcița” de la Antena 1

03 September 2015

20 de bărbați intră în competiția pentru inima Danielei Crudu, „Burlăcița' din această toamnă de la Antena 1. Miercuri, 9 septembrie, de la 20:30, telespectatorii veți face cunoștință cu cei care aspiră la statutul de soț al Danielei și vor putea să își facă o primă impresie despre fiecare în parte.

[Not a valid template]

Nu doar românii sunt deciși să cucerească efervescenta burlăciță, ci și trei străini, care mizează tocmai pe exotismul lor: un iordanian, un african și un italian.

„Burlăcița' va primi, printre altele, lenjerie intimă, un rac viu, o cască de protecție, un card bancar, un contract prenupțial și chiar un inel.

„Toți concurenții m-au impresionat încă de la bun început, când fiecare mi-a dăruit ceva. Mi s-au părut foarte potriviți pentru mine. Pe unii simțeam că îi cunosc de mai multă vreme, alții îmi creau emoții, în timp ce alții erau vizibil fâstâciți. Am trecut prin multe stări alături de ei', a declarat Cruduța.

Cine sunt concurenții care speră să își rezerve un bilet de avion spre Toscana, locul în care doar 10 norocoși se vor putea bucura de întâlniri romantice alături de Daniela, miercuri, 9 septembrie, de la 20:30, la Antena 1.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare