; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Juratii Bravo, ai stil!

FOTO. Cine sunt concurentele din sezonul trei „Bravo, ai stil!”

29 August 2017

Ieri a început sezonul 3 de la „Bravo, ai stil!', emisiunea de la Kanal D care își propune să o găsească pe cea mai stilată femeie din România.

Despre noile concurente, Ilinca Vandici, care a revenit la cârma show-ului după ce a născut, declara că „mi se par mult mai bine pregătite decât cele din sezoanele trecute'.

Vom vedea!

Iată cine sunt concurentele sezonului trei „Bravo, ai stil!':

Roxana

ROXANA

Roxana are 32 de ani, este din Constanța și a absolvit Facultatea de Drept și Adminisțrație Publică. Administrează cu succes o firmă dedicată sporturilor nautice. Provine dintr-o familie extrem de unită, iubitoare şi modernă. Desi este emotivă şi vrea cu orice preţ să-şi învingă temerile, Roxana spune despre ea că este un copil profund şi un adult complet care nu are aşteptări şi tocmai de aceea este întotdeauna gata să acţioneze.

ILINCA

Ilinca are 21 de ani, este din Giurgiu și Studiază Facultatea de Finanţe-Bănci din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Are o personalitate cameleonică, este extrovertită, sinceră, amuzanta, perspicace si vrea să-şi depăşească limitele şi să experimenteze tot ce este nou.  Îşi doreşte foarte mult să câştige marele premiu şi sa-i investească într-o afacere proprie.

ANCA

Anca are 31 de ani, este din Vălenii de Munte și a studiat Comunicare digitală. Deţine un video blog, unde împărtăşeste informatii utile și se recomandă ca fiind o persoană deschisă. Anca practică yoga şi este voluntar pentru un ONG care luptă pentru drepturile femeilor. 

RAMONA

Ramona are 18 ani, este din Corabia (județul Olt) și îşi doreşte să devină designer vestimentar apreciat. Este o fire timidă şi calmă, dar foarte vocală atunci când este cazul. Ramona spune ca dacă va câştiga marele premiu, îşi va ajuta părinţii şi va  pleca la studii în străinătate.

BIANCA

Bianca are 24 de ani, s-a născut la Piatra Neamț, iar în prezent locuiește la Bruxelles. Este decorator la evenimente. Are o garderobă bogată, îi place foarte mult să meargă la cumpărături; este temperamentală, sociabilă, competitivă şi tolerantă.

IULIANA ȘI EMILIANA

 Iuliana are 19 ani și este din Mangalia, iar Emiliana are 18 ani și este din Constanța. Împreună vor evolua ca o echipă, au un singur număr de identificare la care telespectatorii le pot vota. Iuliana cochetează cu modelingul de câțiva ani.

BEATRICE

Beatrice are 35 de ani, locuiește în București și este căsătorită de 2 ani. A absolvit Facultatea de Jurnalism și spune că cea mai mare calitate a sa este adaptabilitatea. Cel mai mult îşi doreşte să trăiască experienţa „Bravo, ai stil!', fiind dispusă să facă orice sacrificiu pentru a câştiga.

ALINA

Alina are 27 de ani, este din București și a absolvit facultatea de  Marketing în cadrul Universităţii Româno-Americană precum și un Master la Universitatea de Educaţie Fizică şi Sport – nutriţie şi remodelare corporală. Tânăra spune despre ea că este o fire posesivă, orgolioasă şi foarte amuzantă și că adoră să iasă în evidență.

ALEXANDRA

 Alexandra are 26 de ani, este din București și a absolvit Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale, specializarea – Artele spectacolului – actorie. În prezent este actriţă la Teatrul „Nottara'. Se autocaracterizeaza ca fiind o persoană corectă şi uşor impulsivă.

 

IRINA

  Irina are 18 ani și este din București. Ambiţioasă, puternică şi foarte sociabilă, aceasta susține că este o fire vulcanică, trăieşte momentul, îi place să deţină controlul în orice situaţie. Afirmă că întotdeuna a vrut să participe într-o emisiune televizată.

 

NABA

Naba are 23 de ani, este de origine irakiană, însă locuieşte de multi ani în România, la Oradea. Este studentă în primul an la Facultatea de Drept. Naba spune despre ea ca e sufletistă, darnică şi foarte populară. A declarat că dacă va câştiga, va investi banii într-un atelier de haine.

 

 

 

 

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare