; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cine sunt câştigătorii Premiilor Gopo 2013 |FOTO

26 March 2013

Luni seara, într-o atmosferă elegantă la Opera Română din Bucureşti, crema cinematografiei româneşti s-a strâns pentru a vedea cine sunt câştigătorii celei de-a şaptea ediţie a Premiilor Gopo. Amfitrionul serii, Mihai Bobonete, actorul din serialul Las Fierbinţi', a întreţinut atmosfera în stilul său caracteristic, cu multe glume.

Filmul Undeva la Palilula', în regia lui Silviu Purcărete, a obţinut nu mai puţin de şapte premii Gopo, iar Şerban Palvu, din pelicula Toată lumea din familia noastră', a fost desemnat cel mai bun actor într-un rol principal.

Cel mai important premiul al serii, cel mai bun film al anului trecut, a fost adjudecat de pelicula regizată de Radu Jude şi produsă de Ada Solomon, „Toată lumea din familia noastră'. Cei care au anunţat acest premiu au fost Luminiţa Gheorghiu şi Peter Netzer, protagonista şi regizorul aclamatului şi premiatului film „Poziţia copilului'.

Cel mai emoţionante discursuri ale seriii au fost cele ale lui Mitică Popescu (premiu pentru întreaga carieră) şi Constantin Codrescu (premiu pentru întreaga activitate), iar cele mai frumoase prezenţe feminine de la gală au fost Iulia Vântur şi Diana Dumitrescu.

261205_10151624124257018_1601481213_n

Picture 1 of 12

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare