; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Osvaldo_Rios_mare

FOTO. Cine este noua iubită a actorului de telenovele Osvaldo Ríos

15 February 2019

Actorul Osvaldo Ríos cunoscut din telenovelele „Kassandra' sau „Inimă sălbatică' trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu o focoasă brunetă pe nume Lu Rodriguez. 

În vârstă de 58 de ani, actorul este mai îndrăgostit ca niciodată, iar pe 14 februarie acesta a sărbătorit Ziua îndrăgostiților cu un mesaj romantic postat iubitei sale pe rețelele de socializare

 

„Lu Rodriguez, frumoasa mea, în săptămâna iubirii, dă-mi voie să îți spun că TE IUBESC. Sunt norocos să te am alături', a scris Osvaldo Rios pe Instagram alături de o fotografie cu iubita sa. 

Lu Rodriguez l-a însoțit de curând pe actor și la premiera comediei „Que leon' în care actorul joacă și care a apărut pe marile ecrane din Mexic. Cei doi au început să se afișeze pe rețelele de socializare anul trecut. Așadar cel mai probabil cei doi se iubesc de mai bine de un an de zile. 
 
 
 
La începutul anilor 1990, actorul portorican Osvaldo Rios cucerea femeile din România și nu numai, care abia așteptau să-l vadă în telenovela Kassandra, una dintre cele mai vizionate din toate timpurile. Osvaldo Rios este unul dintre cei mai apreciați actori de telenovele, dar și cântăreț. În plan personal, starul a fost căsătorit de trei ori, cu actrița Sully Diaz, jurnalista Carmen Dominicci și actrița Geraldine Fernandez. Este tatăl a trei băieți: Giuliano, Osvaldo și Alessandro. Actorul de telenovele s-a iubit, în urmă cu ani, și cu celebra cântăreață Shakira. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare