; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Cine ar putea fi noua iubită a lui Pattinson

31 July 2012

După ce s-a aflat că iubita sa l-a înșelat și au apărut multe detalii despre infidelitatea lui Kristen Stewart, se fac acum pronosticuri cu privire la viitoarea iubită a actorului din „Saga Amurg'. Deși scandalul continuă, Robert Pattinson, proaspăt mutat într-o nouă casă, are tot timpul din lume să își refacă viața.

Noul burlac de la Hollywood, momentan „cu inima frântă și furios', s-ar putea apropia în viitor, spun surse citate de publicația People, de Lily Collins, Ashley Greene, Emma Watson sau Katy Perry.

lily-collins

Picture 1 of 4

• Lily Collins (23 de ani): fiica muzicianului Phil Collins a jucat alături de Taylor Lautner (colegul de platou al lui Pattinson din pelicula „Twilight”) în „Abduction” (2011). Collins a jucat, la fel ca fosta iubită a lui Pattinson, într-un film despre Albă ca Zăpada, „Mirror Mirror”. Ea a fost cuplată cu Zac Efron și Jamie Campbell Bower. În luna martie, Collins descria partenerul ei perfect: „Făt Frumos este cineva care te face să râzi. Numai gândul la el ar trebui să te facă să zâmbești”.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare