; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Cine a fost eliminat de la „Vocea României”

16 November 2011

Ediţia din 15 noiembrie a adus surprize şi răsturnări de situaţie: profesorul de muzică Lucian Darie era considerat unul dintre favoriţi, dar a avut probleme cu vocea şi a fost eliminat, iar Loredana i-a propus adolescentei Alexandra Penciu să înregistreze un album împreună.

Ediţia din 15 noiembrie a fost urmărită, în medie, de 969.000 de telespectatori din mediul urban.

Pentru ultimele duete de la „Confruntări', antrenorii au ales piese ca „Lady Marmalade', „You Are Not Alone', „All For Love' sau „With or Without You'.

Fiecare antrenor a rămas cu o echipă formată din şase concurenţi după „Confruntări', apoi i-a ales pe doi dintre ei, care s-au descurcat cel mai slab în ultima etapă, pentru „Cântecul decisiv' (concurenţii ajunşi la duel au interpretat piesele cu care s-au prezentat la „audiţiile pe nevăzute').

Dacă în primele opt ediţii de la „Vocea României' decizia le-a aparţinut antrenorilor, telespectatorii îşi pot vota favoriţii începând din 22 noiembrie, când show-urile vor fi live.

Ultima serie de „Confruntări' în imagini:

lucia-dumitrescu-si-cristina-vasiu

Picture 1 of 12

Cristina Vasiu (dr.) a surclasat-o pe Lucia Dumitrescu, după ce Horia Brenciu a ales piesa „Lady Marmalade” pentru duet.


Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare