; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Cine a mai fost eliminat aseară, la „Vocea…”

09 November 2011

A doua rundă de confruntări de la „Vocea României' a adus alte duete incendiare (dar şi un trio) între concurenţi, care au interpretat piese din repertoriul unor artişti ca Tina Turner, Rod Stewart, Beyonce, The Beatles, Pink şi Annie Lennox.

Concurenţii Beatrice Vlădan şi Daniel Dragomir l-au supărat pe Horia Brenciu, care le-a reproşat că nu au repetat destul pentru duet, însă antrenorul s-a declarat mulţumit de rezultatul final.

Marius Moga aproape că a izbucnit în lacrimi – spre deliciul lui Horia Brenciu, care a plâns la ediţia precedentă – când a trebuit să aleagă între Oana Radu şi Andreea Crepcia.

Constrâns de situaţie, după ce concurenta Lavinia Vâlcan nu s-a mai prezentat la confruntări, Smiley a organizat un trio.

După a doua ediţie de confruntări, Marius Moga a eliminat cinci concurenţi din echipa sa, Smiley patru, iar Loredana şi Horia Brenciu câte trei fiecare.

Galerie foto cu confruntările din 8 noiembrie:

aldo-blaga-si-andrei-ciobanu

Picture 1 of 8

Aldo Blaga (st.) şi Andrei Ciobanu şi-au măsurat vocile pe piesa „I Want It That Way” de la Backstreet Boys. Smiley l-a desemnat câştigător pe primul dintre ei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare