; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO. Chef Florin Dumitrescu a avut parte de o petrecere surpriză de ziua lui (1)

FOTO. Chef Florin Dumitrescu a avut parte de o petrecere surpriză de ziua lui

03 August 2017

Pe 1 august, chef Florin Dumitrescu, juratul de la „Chefi la cuțite',  a împlinit 30 de ani.  Odată cu schimbarea prefixului a avut parte de un carusel de emoții.

Ziua a început în forță încă de la primele ore ale dimineții când și-a verificat contul de Facebook și a aflat că i-a fost „spart'.

„În primele momente m-am panicat și nu înțelegeam nimic. Am văzut postat un mesaj prin care eram anunțat că mi s-a spart contul, dupa care au început să curgă video-uri cu mesaje de la colegi și oameni dragi mie', povestește Florin.

 Vezi galeria foto >

        Cel mai frumos moment al zilei a fost petrecerea surpriză organizată de soția lui, Cristina. Pe acoperișul unei clădiri din centrul Bucureștiului, prietenii l-au așteptat pe chef Florin purtând coroane și diademe pentru că fiind un leu veritabil, trebuia tratat ca un rege. Pentru o vârstă rotundă și cadourile era normal să fie speciale. În mod clar s-a remarcat cel oferit de prietenul și colegul de la Chefi la cuțite', Cătălin Scărlătescu.

Acesta i-a adus un cocoș și o puicuță. Vii! Metafora' nu e deloc greu de înțeles, mai ales pentru telespectatorii show-ului  culinar care sunt la curent cu rivalitatea dintre chefi și toate tachinările lor din timpul emisiunii.

      Punctul culminant al serii a fost surpriza pregătită de Cristina,  un colaj de fotografii  de când s-au cunoscut și pănă în prezent, având o coloana sonoră cântată chiar de ea. O piesă a Mariei Tănase, All of me' a lui John Legend, melodia pe care au dansat și la nuntă,  și pe Pe mine m-ai ales' de la Bere Gratis au fost alegerile Cristinei. Soția mea nu încetează să mă surprindă cu atat de multe talente. Horia Brenciu mi-a spus că o va lua în locul meu la următorul concert de la Sala Palatului J. De-a lungul relației noastre am primit tot felul de confirmări cum că suntem suflete pereche. Aseară am mai primit una! Cu o săptămână înainte, în timpul audițiilor de la Chefi, am ascultat obsesiv melodia Mariei Tănase cântată de Pink Martini. Nu am vorbit niciodată cu Cristina despre piesa asta, nu am ascultat-o înainte împreună, iar aseară am auzit-o cântată de ea. Mi s-au înmuiat genunchii! , a povestit emoționat chef Florin Dumitrescu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare