; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chefilacutite5 (4)

FOTO. Chef Bontea a fost surprins de foștii concurenți de ziua sa de naștere

06 March 2018

Chef Sorin Bontea a fost sărbătorit de echipa emisiunii ,,Chefi la cuțite' chiar pe platoul de filmări, în timpul jurizărilor pe nevăzute ale sezonului cu numărul 5. Surprizele s-au ținut lanț, iar îndrăgitul jurat a avut parte de cadouri inedite.

 

Echipa nu a putut să treacă cu vederea acest eveniment, așa că i-a pregătit mai multe momente speciale. Deși era alături de colegii săi la masa de jurizare, chef Sorin nu s-a așteptat ca din spatele ușilor să apară prietenii săi de pe platou cu un tort imens, personalizat. Prăjitura, special ornată pentru chef Sorin, a redat în arome dulci cea mai mare pasiune a sa, bucătăria. Mesajul de pe tort a fost chiar deviza echipei verzi, al cărui mentor a fost în sezonul 4, după un șir lung de battle-uri câștigate:  ,,La mulți ani So…S-o ce?!'.

Pentru că juratul a fost alături de concurenți în experiența lor culinară și ei s-au decis să-l sărbătorească pe cheful preferat așa cum se cuvinte. Foști candidați la titlul ,,Chefi la cuțite', dar și marele câștigător al sezonului 4, Andrei Olteanu, au fost în spatele unei alte surprize inedite. Sorin Bontea se aștepta ca în fața mesei de jurizare să își facă apariția un posibil nou concurent, dar a fost vizibil emoționant când fosta sa echipă a intrat în platou cântându-i ,,La mulți ani'. În aplauze și urări, juratul nu a mai așteptat și s-a avântat să-i îmbrățiseze pe fiecare în parte. Pe lângă tort, chef Sorin a primit și cadouri inedite din partea foștilor concurenți, iar băuturile tradiționale, un borcan cu lămâi confiate, dar și un iepure în mărime naturală sunt doar o parte dintre acestea.

 

Sezonul 5 ,,Chefi la cuțite' va începe primăvara aceasta pe Antena 1.

 

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare