; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

De ce e Gheorghe jurat la Fabrica de staruri

FOTO. Cele mai cunoscute proiecte TV ale lui Andrei Gheorghe

20 March 2018

Omul de radio și televiziune, Andrei Gheorghe s-a stins ieri, 19 martie la vârsta de 56 de ani. După necropsia care a durat aproximativ 3 ore, medicii legiști au spus că, cel mai probabil, Andrei Gheorghe a murit din cauza unui infarct făcut pe fondul unor probleme cardiace mai vechi. Andrei Gheorghe a fost și una dintre cele mai nonconformiste vedete ale micului ecran.

Iată o selecție a emisiunilor care l-au făcut celebru:

 

  1. Emisiunea concurs „Lanțul slăbiciunilor' a fost lansată în toamna lui 2001 la Pro TV, după ce, anterior, Andrei Gheorghe mai prezentase „Generația Pro' și „Alege'.

  1. Talkshow-ul de noapte „Gheorghe' a fost lansat în toamna lui 2003, la Antena 1. Este emisiunea la care Emil Boc a căzut în direct de pe o platformă suspendată, unde aveau loc filmările, fiind cea mai viralizată emisiune a lui Gheorghe.

„Aia a fost prezență de spirit? Ha-ha! Aia a fost disperare!', a descris, câțiva ani mai târziu, pentru TVmania, reacția vigilentă pe care a avut-o la acel moment.

 

 

  1. În 2004, Andrei Gheorghe se mută la Realitatea, unde face „Politică, frate!' și „Am o știre pentru tine'.

„Nu sunt cel mai bun om de televiziune din România, pe sticlă. But dont fuck with me on the Radio! N-am harul de a fi plăcut. Sigur că aș vrea. Dar, pe de altă parte, nu vreau să fiu altfel decât sunt', ne spunea el într-un interviu.

 

  1. În septembrie 2009, Andrei Gheorghe face, la Kanal D, „Rătăciți în Panama', un reality show de supraviețuire ce avea la bază reality-show-ul „Desafio – la lucha de los regiones'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare