; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

2 bis

FOTO. Ce seriale noi au mai lansat turcii

18 July 2017

Dacă la noi telespectatorii pot viziona în prezent seriale precum „Bahar: Viaţă furată' (Kanal D), „Elif' (Happy Channel) sau „Parola: Te iubesc' (Acasă), turcii au şi ei de ce să fie fericiţi.

Aflaţi ce seriale rulează în prezent (sau urmează să înceapă) la posturile lor şi ce actori cunoscuţi joacă în ele.

1. „Ateşböceği' (în traducere „Licurici')

A început la postul Star TV pe 29 iunie.

Protagoniştii sunt Seçkin Özdemir, despre care TVmania a mai scris aici și pe care l-aţi văzut la Happy Channel în O poveste de iubire', şi la Acasă, în „Preţul dragostei', şi Nilay Deniz, un fost manechin, care a debutat în actorie în urmă cu şapte ani.

Serialul spune povestea lui Bariş (Seçkin), un avocat de succes, care se îndrăgosteşte de Asli (Nilay), o şoferiţă de taxi temperamentală. La prima vedere, cei doi nu par să aibă prea multe în comun, însă Asli îl face pe experimentatul Bariş să simtă lucruri pe care nu le-a simţit vreodată.

2. „Rüya' (în traducere „Vis')

Actriţa Hazal Filiz Küçükköse, care a interpretat-o pe Zeynep în „Dragoste infinită' la Kanal D, joacă rolul principal în serialul „Rüya', care a început la Show TV pe 11 iulie.

Hazal îi dă viaţă unei tinere pe nume Elif, care provine dintr-o familie modestă şi tradiţionalistă. Visul ei cel mare este să devină un designer de succes. Viaţa i se schimbă când îl cunoaşte pe Bulut Giray (Ceyhun Mengiroğlu, Deniz din „Furtună pe Bosfor'), fiul unor oameni influenţi, care au afaceri în industria textilelor.

În calea lor vor exista multe piedici, inclusiv cele puse de fratele vitreg al lui Bulut, Alaz (Ulaş Tuna Astepe)

3. „Kalp Atışı' (în traducere „Bătaia inimii')

Serialul a început pe 30 iunie la Show TV şi spune povestea lui Eylül Erdem (Öykü Karayel), o liceană care are o relaţie de prietenie cu profesorul ei, Ali Asaf Denizoğlu (Gökhan Alkan).

Cei doi sunt despărţiţi de conjuncturi, iar peste câţiva ani se reîntâlnesc pe holurile aceluiaşi spital, ambii fiind doctori.

În serial joacă un rol de doctor şi actorul Ali Burak Ceylan (Tufan din „Dragoste infinită').

4. „Deli Gönül' (în traducere „Inimă nebună')

A început pe 4 iulie la Fox TV.

Kadir (Murat Ünalmış, „Intrigi și seducție') este profesor apreciat şi iubit de elevii săi la o şcoală dintr-un sat. El se îndrăgosteşte de Fatmanur (Tuvana Türkay), noua profesoară de muzică din şcoală.

Cei doi vor fi despărţiţi de intrigile şi minciunile celor din jur, în special de cele puse la cale de tatăl lui Fatmanur, care nu este de acord ca ei să se căsătorească. 

5. „Iki Yalancı' (în traducere „Două minciuni')

Keremcem (pe care îl vedeţi în prezent în ultimul sezon al serialului „Bahar: Viaţă furată' la Kanal D) face pereche cu Yağmur Tanrısevsin în acest nou serial, care a început la postul Kanal D turcesc pe 10 iulie.

Keremcem este Serkan, un tânăr care este concediat de la atelierul auto unde lucrează şi care pleacă alături de prietenii săi să se distreze în Bodrum. Într-un club, o cunoaşte pe Duygu (Yağmur Tanrısevsin), iar Serkan îi spune fetei că este un om de afaceri de succes. Din acest moment cei doi vor fi prinşi într-un lanţ al minciunilor.

6. „Meryem'

Serialul va începe în curând la postul Kanal D turcesc, iar în rolurile principale joacă Furkan Andıç, Ayça Ayşin Turan (Ada Şamverdi din „Trandafirul negru'), Cemal Toktaş (Azad din „Puterea destinului') şi Açelya Topaloğlu (Defne din „Parola: Te iubesc').

Producţia spune povestea lui Meryem (Ayça Ayşin Turan), o femeie a cărei viaţă se schimbă radical într-o noapte ploioasă. Ea acceptă să-şi asume vina pentru o crimă pe care nu a comis-o pentru a-l proteja pe bărbatul pe care îl iubeşte.

Procurorul Oktay (Cemal Toktaş) şi Savaş (Furkan Andıç), iubitul victimei dornic de răzbunare, îi vor influenţa destinul lui Meryem.

7. „Dolunay' (în traducere „Luna plină')

Ferit (Can Yaman, protagonistul din „Parola: Te iubesc') este un afacerist de succes, dar cu un caracter insuportabil. În fiecare zi, lui îi vine acasă să îi gătească câte un bucătar profesionist, însă nu este mulţumit de niciunul dintre cei care se perindă prin bucătăria lui.

Nazli (Özge Gürel, „Sezonul cireselor', „Yaman') este o tânără care face cursuri de gastronomie şi care are nevoie urgentă de un job. Aşa ajunge să-i gătească lui Ferit. Cei doi se îndrăgostesc, însă diferenţele dintre ei le vor complica relaţia.

Serialul a început pe 4 iulie la Star TV.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare