; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Romanii au talent

FOTO: Ce s-a întâmplat la “Românii au talent”

18 March 2013

Cea de-a cincea ediţie a show-ului “Românii au talent” de la Pro TV a fost una cu emoţii de tot felul, talente care mai de care mai neaşteptate şi surprinzătoare, un juriu pus la încercare de numere extraordinare şi un cuplu de prezentatori pus mereu pe şotii.

Primul concurent al serii a fost Călin Marincaş, care a urcat pe scena de la Românii au talent' şi a făcut spectacol. Niciunul dintre cei trei jurati nu se aştepta la o asemenea prestaţie: voce, imitaţii, actorie…toate într-un singur act.

'Îmi place nebunia asta a ta', i-a spus Mihai, care a mărturisit că a descoperit în numărul lui “o plăcere vinovată”.

A urmat pe scenă Erwin Herskosvics, care are 22 de ani, este din Satu Mare şi face beatbox de aproape şase ani. Tănărul este bun prieten cu Cosmin Agache, fost concurent la Românii au talent', şi a reusit sa impresioneze juriul. N-am mai auzit aşa ceva până acum', a spus Andi Moisescu.

Crina Zvoboda şi bunica ei, Julieta, au făcut deliciul publicului vineri seară. De meserie ventriloc, Crina a reuşit să stârnească hohote de râs cu momentul ei şi să primească DA' din partea tuturor celor trei juraţi.

Gabi Visoiu a încântat juriul şi publicul cu trick-urile sale de billiard, reuşind performanţa de a băga 14 bile dintr-o singură lovitură.

Deşi ultimul în concurs, Ursan Sorin, un consilier juridic din Suceava, a fost una dintre revelaţiile serii. Cu toate că a spus că are o pasiune pentru desen, vocea a fost cea care a cucerit întreaga sală. “E posibil să fie cel mai frumos moment din acest sezon”, a spus Andi Moisescu.

c1k1582

Picture 1 of 23

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare