; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Ce s-a întâmplat în primul episod din “Narcisa”

06 September 2011

Pe 5 septembrie, serialul-fanion al Antenei 1, „Narcisa: Iubiri nelegiuite', a reînceput cu sezonul trei, zece personaje noi şi noi întrebări pentru fani. Vedeţi mai jos, în imagini, ce noutăţi a adus povestea Narcisei (Alina Puşcaş) şi cine nu a apărut aseară în serial.

Serialul a combinat secvenţe de flashback (în care s-au întrepătruns scene implicând noile personaje) cu secvenţe filmate în prezent, dar din scenă au lipsit cei doi copii ai lui Tudor (Gabriel Duţu), Tudor însuşi (Narcisa era îndurerată tare şi, când unul dintre personaje o întreabă „Unde este Tudor Preda?', i se rupe apa, ajungând direct la spital), dar şi Eliza (Nicole Duţu). În schimb, au apărut cam toate personajele noi.

Înainte de scenele-cheie din acest prim episod al sezonului trei, iată aici şi ce s-a întâmplat în ultimul episod din sezonul trecut al „Narcisei sălbatice'.

narcisa-iubiri-nelegiuite-revenire-5-septembrie-1

Picture 1 of 6

LA SPITAL. Serialul a început la spital, unde Narcisa (Alina Puşcaş) este în chinurile facerii, iar episodul s-a terminat circular, tot la spital. Aflăm că Narcisa e adusă aici de Emil (Vladimir Drăghia) şi Dan Movilă (Andrei Roşu), nepotul Mioarei (Magda Catone), care a întârziat la interviul pentru un post, cu Narcisa. Cei trei ajung cu bine la spital, unde Narcisa îşi ţine fetiţa în braţe, cu gândul la absentul Tudor (Gabriel Duţu, care nu a apărut deloc în primul episod, fiind prezent doar în secvenţe de flashback).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare