; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Ce s-a întâmplat aseară la „MasterChef”

16 May 2012

Doar 11 concurenți au mai rămas în cursa pentru premiul cel mare de 50 de mii de euro și pentru titlul de „MasterChef', după ce, în ediția de marți, 15 mai, Alexandru Cirtu, Bogdan Lupoiu și Iris Lungu au părăsit competiția și și-au dat jos șorțurile.

Proba în deplasare, de la un restaurant din Capitală poate fi descrisă ca o seară plină de neprevăzut. Concurenții au avut nu doar de gătit, ci și de conceput meniul, de făcut cumpărături, de respectat bugetul de 3.000 de lei și de servit în sala de mese.

La restaurant, Alexandru Petricean, ales șef de echipă săptămâna trecută, a ales să reprezinte culoarea roșie alături de Mimi, Izaura, Petru, Gabi, Simona și Bogdan. Ceilalți concurenți, conduși de Mehrzad, au reprezentat culoarea albastră.

După ce au mers la cumpărături, concurenții s-au confruntat nu doar cu presiunea gătitului în bucătăria profesionistă a unui restaurant cu specific mediteranean, ci și cu situații neprevăzute: a picat curentul și le-a fost inundată bucătăria.

„Meseria de ospătar e grea'

Deși și-au delegat câte doi reprezentanți care să se ocupe exclusiv de sala de mese și de luarea comenzilor, concurenții au avut nevoie și de ajutorul celor trei jurați.

„E onoarea nostră în joc, nu ne permitem să greșim. E onoarea MasterChef în joc', a spus Chef Scărlătescu.

„Am intrat în bucătărie și pentru reputația noastră, refuzăm să ne facem de râs', a adăugat și Chef Florin.

Andreea a povestit că a avut probleme cu șeful ei de echipă, Mehrzad, care „nu e suficient de lider'. Mai mult, ea a spus că meseria de ospătar e grea și că sarcina de a servi la mese i s-a părut un infern.

Toată lumea a dat testul sub presiune!

Pentru că au ieșit în pierdere, membrii ambelor echipe au intrat la testul sub presiune și au fost nevoiți să gătească preparate făcute exclusiv din ingrediente de natură vegetală. După această probă, Alex Cirtu și Bogdan Lupoiu au primit vestea că trebuie să părăsească „MasterChef', iar Iris Lungu a fost și el invitat să plece, după ce i-a enervat la culme pe jurați.

Ei au părăsit competiția

alexandru-cirtu

Picture 1 of 3

Alexandru Cirtu

Pentru săptămâna viitoare, doar 11 concurenți au mai rămas în cursa pentru premiul cel mare de 50.000 de euro și pentru titlul de MasterChef'.

c1k7472

Picture 1 of 15

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare