; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Ce s-a întâmplat aseară în „Pariu cu viaţa”

25 October 2011

Serialul muzical „Pariu cu viaţa' a ajuns la al şaptelea episod de două ore, iar protagonista Ioana (Alina Eremia) a descoperit, previzibil, că Andrei (Dorian Popa) ar putea fi copilul tatălui ei şi ea ar putea fi fiica familiei Anghel.

În al şaptelea episod al serialului muzical de la Pro TV – care a început pe 12 septembrie – membrii clubului de muzică înfiinţat de profesoara Raluca Dumitrescu (Adela Popescu) filmează primul lor videoclip. Ioana (Alina Eremia) află adevărul despre naşterea ei şi descoperă că ar putea avea mai multe în comun decât se aştepta cu iubitul ei, Andrei (Dorian Popa). Mai multe detalii despre ce s-a întâmplat în cele două ore de „Pariu cu viaţa', la Pro TV, pe 24 octombrie, găsiţi în galeria foto de mai jos.

1

Picture 1 of 6

SARA ARE PROBLEME. După ce toţi colegii ei au aflat că este schizofrenică, Sara (Sore) refuză să-şi ia pastilele şi să iasă din casă. Dar colegii din clubul de muzică filmează primul lor videoclip şi refuză să nu o includă şi pe ea. Mama ei (Dana Dembinski Medeleanu), care e actriţă, o convinge să vină cu ea la o filmare în Buftea, exact locul unde se face videoclipul. Aici, Ioana (Alina Eremia) o convinge să li se alăture.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare