; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ilinca Vandici mic

FOTO. Ce rochii va purta Ilinca Vandici la nunta sa

02 October 2017

Ilinca Vandici (31 de ani) va face pasul cel mare în aceeași zi cu creștinarea micuțului său Zian. Pentru asta prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!' se pregătește cu mult entuziasm.

 

Ilinca Vandici va purta doua rochii de mireasa create de designerul roman, Andra Turcanu la evenimentul pe care îl așteaptă cu nerăbdare dar și cu multe emotii: „Cred că o sa fiu cea mai frumoasă mireasă, știu cât este de creativă și ce iese din mâna Andrei Turcanu, așs că mi s-a facut pielea de găină în momentul în care am inceput probele la ea la showroom', declară Ilinca.

Andra Turcanu a așteptat-o pe Ilinca foarte pregatită, cu mai multe variante de schițe si modele: „Sunt foarte fericită să îi fiu alături în ziua nunții , este prietena mea de suflet așa că bucuria este cu atât mai mare. Ne-am decis asupra a două ținute pentru petrecerea de gală. Una dintre ținute va fi spectaculoasă, bătută în pietre, cu cristale, cu mărgele, cu pene, așa cum a zis chiar ea…Ce n-a vazut Parisul! Al doilea outfit va merge spre zona masculină pentru că Ilinca își dorește atât să strălucească, dar să fie și comodă în a doua parte a evenimentului'.

Ilinca se apropie cu pași repezi de evenimentul pe care ea l-a numit cu creativitate și amuzament „nuntez': „Am lansat și un nou termen cu această ocazie, este vorba despre nuntez J, care descrie foarte bine cele două evenimente pentru care ne pregătim , nuntă și botez'.

         Mai mult decât atât, Ilinca este foarte hotărâtă să țină cont de o superstiție: „Andrei nu va vedea nicio rochie până în ziua nunții'.

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare