; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Ce planuri are TVR 1 cu „Anatomia lui Grey”

13 September 2011

TVR a  făcut un cadou neaşteptat fanilor serialului Anatomia lui Grey': a difuzat consecutiv primele cinci sezoane ale producţiei marca ABC. Reprezentanţii postului public au confirmat că în această toamnă TVR va relua şi sezonul 6 (difuzat în primăvară) şi va difuza în premieră sezonul 7.

Dacă informaţiile despre sezonul 7 abundă (seria arată eforturile lui Derek şi ale Cristinei – în principal, şi ale întregului personal de la Spitalul Seattle Grace, în general, de a trece peste traumele provocate de un bărbat care a deschis focul în spital), toată lumea aşteaptă cu sufletul la gură sezonul 8, ce debutează în Statele Unite pe 22 septembrie.

Din câte se pare, seria a 8-a se concentrează pe problemele matrimoniale ale celor două cupluri centrale: Meredith  – Derek şi Cristina-Owen.  Primii sunt marcaţi de faptul că Meredith a alterat studiul clinic despre Alzheimer, făcut de soţul ei, ceea ce duce, de altfel, la concedierea ei din spital. Iar Owen şi Cristina au probleme mari deoarece ea a rămas însărcinată şi nu vrea să păstreze sarcina (unele secvenţe îl arată pe Owen fără verighetă şi pe Cristina plângând cu foc).

Postul ABC a postat pe site-ul său şi primele imagini din sezonul 8, care dezvăluie, printre altele, şi că Alex Karev (cel care a dat-o în vileag pe Meredith) are serioase probleme de sănătate, dar şi că lucrurile se încing între chirurgul cardiolog Teddy Altman şi soţul ei de conjunctură.

greys-anatomy-sezonul-8-poze-7

Picture 1 of 7

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare