; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Leticia Calderon

FOTO. Ce mai face Leticia Calderón, protagonista din „Esmeralda”?

01 July 2019

Actriţa Leticia Calderón (50 de ani) poate fi văzută într-o nouă telenovelă în Mexic, El corazón nunca se equivoca'.

Producţia, realizată de Televisa, a avut premiera pe 23 iunie şi este un spin-off cu 20 de episoade al telenovelei „Familia soţului meu' (Mi marido tiene familia', 2017-2019).El corazón nunca se equivoca' spune povestea Elsei (Leticia), o profesoară şi a soţului ei, Olegario (Víctor González), care trec printr-un divorţ, dar şi prin sinuciderea misterioasă a fiului lor, Andrés (Bruno Santamaria) şi care nu au o relaţie bună cu fiica lor, Carlota Cervantes (Ale Müller).

Din distribuţia serialului mai fac parte şi alţi actori cunoscuţi,precum Sergio Sendel, Laura Flores, Helena Rojo, Emilio Osorio şi Arath de la Torre.

Protagonista din Esmeralda' s-a împăcat astfel cu cei de la Televisa, pe care a fost supăratăanul trecut ci au anulat o telenovelă în care trebuia să joace, Nube y la chica de azul', fix cu 3 zile înainte de începerea filmărilor. Ultima telenovelă a Leticiei, care pe 15 iulie împlineşte 51 de ani, a fost Mujeres de negro' (2016).

Când nu joacă actriţa este mai mereu prezentă la evenimente, în special la cele caritabile, la care de multe ori vine însoţită de cei doi băieţi ai săi, Luciano şi Carlo, pe care îi are cu fostul ei soţ, Juan Collado.

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare