Homepage  / Vedete / Vedete străine

FOTO. Ce mai face Kıvanç Tatlıtuğ, protagonistul serialului „Iubire ascunsă” (Pro 2)

FOTO. Ce mai face Kıvanç Tatlıtuğ, protagonistul serialului „Iubire ascunsă” (Pro 2)
4

de Redactia Tvmania

Din 15 ianuarie, fanele actorului turc Kıvanç Tatlıtuğ (34 de ani) îl pot revedea pe acesta la Pro 2 în serialul „Iubire ascunsă” („Aşk-ı Memnu”), care a stat la baza producţiei româneşti „Fructul oprit”, difuzată în prezent de Antena 1.

Ce mai face Kıvanç Tatlıtuğ, protagonistul serialului „Iubire ascunsă” (Pro 2) (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Kıvanç, pe care l-aţi urmărit lunile trecute şi la Happy Channel, în cel mai recent serial al său, “Iubire și răzbunare” („Cesur ve Güzel”), este în prezent imaginea unei băuturi răcoritoare foarte populare, dar şi a unui brand turcesc de îmbrăcăminte. Mai mult, actorul aşteaptă premiera celui mai recent film al său, „Hadi Be Oğlum” (în traducere „Haide, fiule!”), care va intra în cinematografele turceşti pe 16 februarie. Pelicula spune povestea lui Ali (Kıvanç) şi a fiului său de opt ani, Efe (interpretat de micuţul Alihan Türkdemir, care a mai apărut şi în „Kösem”). Tot în februarie, pe 22, Kıvanç va sărbători doi ani de când s-a căsătorit cu stilista Başak Dizer.

Conform milliyet.com.tr, actorul va apărea şi pe micile ecrane turceşti toamna acesta la postul Fox, în adaptarea turcească a serialului american „Prison Break”, un proiect ambiţios în care cei de la compania Ay Yapım şi-au pus mari speranţe. Kıvanç încă nu a bătut palma cu Fox, însă producătorii vor face tot posibilul să-l convingă.

Vedeţi aici trailerul filmului „Hadi Be Oğlum”:

https://www.youtube.com/watch?v=QzK-tNEXVho

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton