; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Burak ozcivit

FOTO. Ce frumos s-a făcut Karan, băiețelul lui Burak Özçivit și al lui Fahriye Evcen

11 May 2020

Burak Özçivit a urcat prima poză cu fiul său, Karan, pe 13 aprilie, când băiețelul a făcut un an. Ziua Mamei, sărbătorită pe 10 mai în majoritatea țărilor de pe Glob, l-a determinat pe actorul din „Dragoste infinită' să mai posteze două poze noi, superbe.

„La mulți ani frumoasei noastre mame! ', a zis Burak în dreptul fotografiilor în care soția sa, Fahriye, și cel mic sunt foarte veseli.

Burak (35 de ani) și Fahriye (33 de ani) s-au căsătorit în vara lui 2017, iar de atunci actrița s-a ocupat mai mult de familie și a apărut în reclame refuzând proiecte tv. Burak a continuat să joace, iar cel mai recent proiect al său, serialul de epocă „Kuruluş: Osman', în care îi dă viaţă sultanului Osman I, fondatorul Imperiului Otoman, are succes în Turcia.

Ultimul proiect al lui Fahriye a fost serialul „Ölene Kadar', din 2017, în care i-a dat replica lui Engin Akyürek („Dragoste de contrabandă'). Ea și Burak au jucat împreună în serialul „Çalıkuşu' (2013-2014), dar și în filmul „Așk Sana Benzer' (2015). 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare