; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Ce bine se mişcă Jennifer Lopez!

24 August 2011

După despărţirea de Marc Anthony, Jennifer Lopez (42 de ani) se tratează prin muncă. De curând, artista, care este în formă maximă, a filmat un videoclip la piesa Papi', în care dansează nebuneşte pe străzile din Los Angeles.

Pentru acest clip foarte dinamic, artista a ales o coregrafie inspirată din anii 80, realizată de Napoleon şi Tabitha D’Umo, doi coregrafi de la show-ul So You Think You Can Dance'.

Papi' este cel de-al patrulea videoclip al lui Jennifer regizat de Paul Hunter, după If You Had My Love', Feelin’ So Good' şi Love Don’t Cost a Thing', iar piesa este inclusă pe albumul Love?', de pe care cântăreaţa a mai lansat până acum On the Floor' (feat. Pitbull) şi I’m Into You' (feat. Lil Wayne).

Şi pentru că nu obişnuieşte să stea prea mult timp despărţită de cei doi gemeni ai ei, Max şi Emme, Jennifer i-a luat cu ea la filmări.

Proiectele în care e implicată o ajută să uite de divorţ

De când a făcut publică vestea că va divorţa de Marc Anthony, Jennifer are agenda foarte încărcată. Pe lângă concerte şi videoclipul Papi', ea a filmat în ultima perioadă şi pentru comedia What To Expect When Your’re Expecting', care va apărea la anul şi în care joacă alături de Cameron Diaz şi Rodrigo Santoro (cu care ar fi fost văzută flirtând pe platouri).

Tot anul viitor, în luna ianuarie, Jennifer Lopez îşi va relua rolul de jurat în cel de-al 11-lea sezon al show-ului American Idol'.

William Levy nu a avut o aventură cu ea

În timp ce Jennifer nu are timp decât de cariera ei, William Levy, cel despre care s-a scris că ar avea o aventură cu artista, s-a împăcat cu mama celor doi copii ai săi, Elizabeth Gutierrez, şi chiar urmează să se căsătorească cu ea toamna aceasta. Cei doi încă nu au confirmat acest lucru, însă revista People en Español' va publica în numărul următor un interviu în exclusivitate cu actorul cubanez, pe care îl veţi vedea în curând, la Acasă în telenovela Triumful dragostei', alături de Maite Perroni.

Mai jos, imagini din timpul filmărilor pentru clipul „Papi':

jennifer-lopez-videoclip-papi-1

Picture 1 of 5

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare