; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iulia Vantur

FOTO. Ce activități mondene are Iulia Vântur în India

08 May 2018

Iulia Vântur are un program extrem de încărcat în țara în care s-a stability în urmă cu câțiva ani. India a primit-o pe fosta prezentatoare de televiziune cu brațele deschise, iar Iulia profită din plin de succesul pe care îl are peste hotare.

Pe lângă emisiuni, fimări sau concerte aceasta optează să susțină și cause nobile. Weekend-ul trecut aceasta și-a făcut apariția pe podiumul unei prezentări de modă care a susținut oamenii cu nevoi speciale.

Vedeta a defilat alături de Sumana, o tânără care a fost atacată cu acid și care a luptat pentru a-și vindeca rănile suferite pe corp.

 

„Sumana a fost un pic timidă să defileze pe podium, dar este una dintre cele mai curajoase femei pe care le cunosc. Şi extrem de frumoasă. Este supravieţuitoarea unui teribil atac cu acid şi a luptat pentru viaţa ei pentru a şi-o recăpăta. Acum are propria familie, un copil şi un vis frumos. Împreună cu alţi supravieţuitori ai atacului cu acid, a început să lucreze la acest proiect (n.r. pălării și accesorii pentru cap). Am fost onorată să defilez pentru ei, pentru a-i sensibiliza pe cei care trebuie să doneze piele pentru victimele atacului cu acid', a precizat Iulia Vântur pe pagina sa oficială de Facebook.

 

Potrivit presei tabloide, Iulia Vântur a renunțat la viața din România pentru a-i fi alături iubitului ei, actorul indian Salman Khan. Aceasta a renunțat anul trecut și la emisiunea „Ferma vedetelor', singurul proiect pe care îl mai avea pe micile ecrane de la noi. ,

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare