; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Miley și Liam

FOTO. Ce a mai rămas din casa cuplului Miley Cyrus și Liam Hemsworth după incendiul din California

14 November 2018
Casa cuplului Miley Cyrus și Liam Hemsworth, a fost distrusă de flăcări în incendiul devastator din California. Casa a fost arsă din temelii, însă cei doi au dorit să facă un gest de umanitate pentru comunitatea din Malibu. 
 
 
 După ce pompierii au reușit să stingă incendiul care a ucis 23 de persoane și a distrus zeci de case în Claifornia, Liam și Miley s-au întors la proprietatea lor pentru a mai găsi doar un semn: „LOVE' (iubire). Atât a mai rămas din casa celor doi actori.
 
Au fost câteva zile extrem de dificile. Asta a mai rămas din casa mea. Love (n.r. Iubire). Mulți oameni din Malibu și din zonele înconjurătoare ale Californiei și-au piersut casele și inima mea merge la fiecare dintre cei afectați de aceste incendii', a scris Liam Hemsworth pe Instagram, alături de o fotografie cu ce a mai rămas din casa sa.

Am petrecut ziua ieri în Malibu și a fost extraordinar să văd comunitatea ajutându-se. Malibu este o comunitate puternică, iar acest eveniment o va face mai puternică. Sunt recunoscător tuturor băieților grozavi care au ajutat la împiedicarea răspândirii incindiului în jurul proprietății mele. Vă iubesc. Iubesc Malibu. Reconstruirea va fi o călătorie. Rămâneți toți puternici', a transmis actorul.

 

Liam și Miley, donație de 500.000 dolari

 

Miley și Liam au decis să doneze suma de 500.000 dolari pentru a ajuta la restaurarea „magiei orașului Malibu'. Cuplul a dat banii prin intermediul fundației de caritatea a lui Miley, „The Happy Hippie Foundation'.

Miley și Liam și-au pierdut casa dar sunt recunoscători că sunt teferi alături de animalele lor! Comunitatea lor și statul sunt foarte speciale pentru ei și vor să ofere înapoi locului care i-a ajutat să își creeze atât de multe amintiri frumoase', a declarat un reprezentant al celor două vedete.

Fondurile vor fi utilizate pentru cei care au probleme financiare, pentru reconstruirea comunității, prevenirea incendiilor și reziliența schimbărilor climatice.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare