; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Cătălin Măruţă, luat la ochi de poliţie

05 September 2011

Pentru că doar „da, da, dragostea' te face să mergi mai departe, fosta doamnă Dichiseanu şi-a văzut de drum, iar acum aşteaptă un copil cu soţul său grec, cu care s-a căsătorit în secret anul acesta.

Întors la serviciu, Cătălin Măruţă nu putea rata ocazia de a-i spune Simonei „la mulţi ani, marca Happy Hour', în tradiţia deja cunoscută. Astfel, înarmat cu zestre de nuntă formată din perne şi pături, cu flori, tort şi alai după el, prezentatorul de la Pro TV s-a oprit chiar sub balconul viitoarei mămici, hotărât să o felicite pe aceasta în stilul „Happy Hour'.

Şi dacă anul trecut Măruţă i-a dus doamnei Dichiseanu la uşă un stripper, de data aceasta, vedeta Pro TV s-a hotărât să se adapteze evenimentelor din viaţa Simonei şi i-a luat cu sine pe Ioniţă din Clejani şi un lăutar al său pentru a-i cânta „ia-ti mireasă ziua bună'.

Mai mult, Cătălin Măruţă nu a stat pe gânduri şi s-a cocoţat cu ajutorul unei macarale până la balconul cu pricina. În văzul vecinilor strânşi ca la urs, dar şi al muncitorilor care lucrau la o clădire din apropiere şi care au întrerupt munca, alaiul s-a pus pe cântat din toţi rărunchii.

O altă prezenţă deja tradiţională a fost şi un echipaj de poliţie, atras la faţa locului de zarva provocată de Cătălin Măruţă şi ajutoarele sale.

Cum s-a încheiat această întâlnire, dar şi ce succes a avut iniţiativa lui Măruţă cu Simona fostă Dichiseanu, telespectatorii Pro TV vor afla în ediţia „Happy Hour' de luni, 5 septembrie, de la 17.45.

happy-hour-simona-fosta-dichiseanu-catalin-maruta-1

Picture 1 of 7

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare