; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Cătălin Măruţă a gătit 500 de clătite pentru Nicoleta Luciu

30 September 2011

După ce i-a oferit Nicoletei Luciu, dar şi celorlalte mămici din maternitatea Polizu zeci de coşuri cu fructe pentru a le potoli pofta, Cătălin Măruţă declanşează azi la Happy Hour' Operaţiunea Clătita.

Pentru ca viitoarea mămică de tripleţi a avut poftă de clătite, prezentatorul Happy Hour'  s-a conformat, ajutat însă de cele două Veveriţe RedBlonde, Alina şi Mădălina, dar şi de băieţii de la trupa Zero. Înarmaţi cu şorţuri de bucătărie şi bonete de bucătari, iniţiatorii Operaţiunii Clătita s-au pus pe treabă: au gătit pentru vedeta Acasa TV şi pentru întreaga maternitate nu mai puţin de… 500 de clătite!

Misiunea nu a fost deloc uşoară, mai ales că la început bucătarii amatori au dat greş cu câteva clătite. Perseverenţa i-a făcut însă să nu se lase bătuţi, mai ales că nu-i de şagă cu o mămică pofticioasă. Mai mult sau puţin îndemânatici, dar dornici să ducă la bun sfârşit operaţiunea, Cătălin Măruţă, Veveriţele şi băieţii din band s-au luptat cu făina, ouăle şi borcanele de dulceaţă de afine, vişine şi cireşe şi nu s-au putut abţine să nu guste şi ei!

Cum s-a desfăşurat întreaga operaţiune şi, mai ales, cum au reacţionat mămicile în fata platourilor încărcate cu delicatese, telespectatorii Pro TV vor afla în ediţia Happy Hour' de azi, de la 17.45.

ctlin-mru-a-gtit-500-de-cltite-pentru-nicoleta-luciu-1

Picture 1 of 6

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare