; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Cârcotașii au invitat un măgar în platou

08 September 2011

„Cârcotașii' și-au făcut un nou prieten, la filmările pentru promo-urile de lansare. Ei nu au ezitat să îl invite pe Tănase direct pe platou.

Nu este vorba de vreun actor celebru, deși a avut multe apariții, și nici nu are fițe de vedetă, chiar dacă este un star. Măgărușul buclucaș, pe numele lui, Tănase, a fost mascota „Cârcotașilor' într-unul din clipurile de promovare.

Obișnuit cu aglomerația de pe platourile de filmare, Tănase s-a împrietenit repede cu toți cei prezenți, dar mai ales cu Mișu, pe care, din când în când, îl trăgea de mânecă. La un moment dat, măgărușul a vrut chiar să se apuce de citit și i-a luat lui Găinușă textele de sub nas.

S-au tras și câteva duble din cauza lui Tănase, care, în timpul filmărilor, nu și-a putut stăpâni răgetul, amuzându-se parcă și el de ce se petrecea în jur.

La finalul zilei, Mihai Găinușă a ținut să menționeze că cel mai talentat coleg al Cârcotașilor este măgărușul Tănase și a promis că, în noul sezon al „Cronicii', se vor ocupa mai mult de măgăriile din show-biz.

crcotaii-au-invitat-un-mgar-n-platou-1

Picture 1 of 4

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare