; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Cârcotaşa Oana Ioniţă a făcut victime la filmări

23 September 2011

La filmările promourilor pentru noul sezon al „Cronicii Cârcotaşilor', Oana Ioniţă s-a accidentat, dar a şi făcut câteva victime. În timpul duelului cu Mihai Găinuşă, frumoasa blondă s-a împiedicat pe scările cetăţii şi s-a ales cu câteva zgârieturi.

După ce m-am luptat cu el sezonul trecut în dialoguri, acum ne-am duelat în spade şi sunt plină de zgârieturi. De data asta el a câştigat', spune Oana.

Chiar dacă a ieşit învingător, Mişu mărturiseşte că nu i-a fost deloc uşor să-i ţină piept colegei sale şi recunoaşte că secvenţa cu lupta dintre rege şi Corupţie a fost cea mai dificilă.

Să lupţi cu Corupţia, mai ales când Corupţia a făcut balet, nu e tocmai uşor. Mi-a mai şi pocnit vreo două săbii peste mână', spune Găinuşă amuzat.

Cârcotaşul nu a fost singura victimă a Oanei, regizorul Eduardo Vasquez fiind şi el accidentat.

Şi domnul regizor are o zgârietură de la mine, pentru că la finalul scenetei am aruncat spada şi, din greşeală, l-am lovit în abdomen', glumeşte Oana.

Cârcotaşii sunt însă nevătămaţi şi vă invită în fiecare miercuri seară să urmăriţi Cronica', de la ora 20:30, numai la Prima TV.

crcotaa-oana-ioni-1

Picture 1 of 3

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare